Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΟΡΝΟ-ΒΑΡΩΝΟΥ

Έχει 500 εκ. ευρώ προσωπική περιουσία και η 21ος ετών Ίντια Ρόουζ Τζέιμς βρίσκεται στην 265η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους Βρετανούς, τρεις θέσεις δηλαδή πιο πάνω από την ίδια τη βασίλισσα της Αγγλίας. Η επονομαζόμενη και «πριγκίπισσα του Σόχο», το μεγαλύτερο μέρος του οποίου της ανήκει είναι το νεαρότερο άτομο που βρέθηκε ανάμεσα στους πλούσιους λόγω της περιουσίας που προέρχεται από τον παππού της Πολ Ρέιμοντ. Ο Ρέιμοντ, τον οποίο οι άγγλοι ονόμαζαν πορνοβαρόνο, έχτισε την αμύθητη περιουσία του μέσα από μια αλυσίδα στριπ club και πολλών ερωτικών περιοδικών. Στη συνέχεια αγόρασε σχεδόν τα 2/3 του Σόχο, δηλαδή μια έκταση συνολικού εμβαδού 60 στρεμμάτων με αμέτρητα ακίνητα.
η ίντια ρόουζ και η αδελφή της, παιδιά της κόρης του Ρέιμοντ  Ντέμπι ρόουζ, πήραν το 80% της περιουσίας. Με το υπόλοιπο 20% να καταλήγει στον 53χρονο θείο τους Χάουαρντ,. Ο μεγιστάνας παππούς Πολ Ρέιμοντ, φρόντισε να τους εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή αφού θρήνησε από νωρίς την κοκαϊνομανή κόρη του και μητέρα των κοριτσιών, Ντέμπι το 1992, ενώ ήρθε σε ρήξη και με τον γιο του, Χάουαρντ, όταν μπλέχτηκε κι αυτός στα δίχτυα των ναρκωτικών. Η νεαρή κληρονόμος  Ίντια είναι fashion editor και επίδοξη ηθοποιός και βρίσκεται συνήθως στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς συνηθίζει να προκαλεί με την ακραία συμπεριφορά της. Όπως όταν καίει χαρτονομίσματα για πλάκα ή ποστάρει φωτογραφίες της από ξέφρενα πάρτι στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι, το Παρίσι και το μιλάνο. Η μεγαλύτερή και ετεροθαλής αδελφή της Φάουν, ακολουθεί την αντίθετη οδό, είναι στέλεχος στην οικογενειακή κτηματομεσιτική επιχείρηση και γνωστή φιλάνθρωπος.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για την «Πάρις Χίλτον της Βρετανίας» αφού και εκείνη όπως και η χρυσή κληρονόμος της γνωστής ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας περνάει τον χρόνο της τρώγοντας τα λεφτά του παππού της. Για την Ιντια η ζωή είναι ένα non stop πάρτι. Από το πλευρό της σπανίως λείπει ο σύντροφός της, μοντέλο Τζέικ Χολντ, με τον οποίο δηλώνει τρελά ερωτευμένη. Ιδιαίτερη αδυναμία όμως τρέφει και στον πατέρα της, Τζον. Είναι προφανές ότι η Ιντια δεν χρειάζεται να δουλεύει για να ζήσει αλλά παρ' όλα αυτά, για να μην πλήττει, απασχολείται στο περιοδικό «Fault» ως υπεύθυνη μόδας.
Ο Πολ Ρέιμοντ δημιούργησε την τεράστια περιουσία του ανοίγοντας το πρώτο strip club στη Βρετανία. έχοντας έρθει απένταρος στο Λονδίνο από το Λίβερπουλ, έφτιαξε μια αυτοκρατορία από νυχτερινά κέντρα την οποία στην πορεία εμπλούτισε με 18 περιοδικά, κορυφαίο το soft πορνό Men Only. Με την τεράστια ακίνητη περιουσία, κατέκτησε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στη Μεγάλη Βρετανία. Μέσα σε δύο χρόνια το κλαμπ μετρούσε πάνω από 45.000 εγγεγραμμένα μέλη αποφέροντάς του τεράστια έσοδα. Χαρακτηρίστηκε από γα πρώτα χρόνια «βασιλιάς του Σόχο» που αποτελεί την ψυχή της νυχτερινής ζωής του Λονδίνου. Εκεί έστησε το μεσιτικό γραφείο Soho Estates, το οποίο σήμερα έχει περάσει στα χέρια της εγγονής του, Φάουν. Παρά το γεγονός ότι σε μικρή ηλικία είχε εγκαταλειφθεί από τον πατέρα του και είχε φοιτήσει σε σχολείο που λειτουργούσε υπό τη διεύθυνση της θρησκευτικής κοινότητας «Χριστιανοί Αδερφοί», ο Ρέιμοντ έγινε «βαρόνος» των εκδόσεων πορνογραφίας.
ο πολ Ρέιμοντ έκανε 3 γάμους αλλά κατέληξε να ζει μόνος του στο πολυτελές του διαμέρισμα και έφυγε από τη ζωή από αναπνευστική ανεπάρκεια  το 2008. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου