Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΄΄ΚΑΙΕΙ΄΄ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» τόλμησε και το έγραψε ενώ εδώ και λίγα 24ωρα ολόκληρο το διαδίκτυο, βοά. Το απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο που ταράζει τα νερά της Ντάουνγινγκ Στριτ φέρνοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον αφορά τον ίδιο και την όμορφη σύζυγο του σαμάνθα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο υπάρχει μία κασέτα ροζ περιεχομένου στα «χέρια» της βρετανικής κυβέρνησης και στην οποία πρωταγωνιστεί ένα παράνομο ζευγάρι: η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού και ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπορίς Τζόνσον. Επισήμως, βέβαια, οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι ότι πρόκειται για δύο μεσήλικα άτομα που είναι κοντά σε κυβερνητικά αξιώματα.
η «Daily Mail» επικαλείται κυβερνητικές πηγές σχετικά με τις διαδοχικές  συσκέψεις του 46χρονου πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του προκειμένου να διαχειριστεί την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου που προκαλεί κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση και κάνει την καρέκλα του να τρίζει. Όπως γράφεται στον βρετανικό τύπο όταν το σκάνδαλο βρει τον δρόμο του προς τα ΜΜΕ, η ήδη βεβαρημένη με σεξουαλικά σκάνδαλα συντηρητική κυβέρνηση θα δεχθεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα, κάτι ανάλογο με το σοκ που είχε προκαλέσει η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ με τη βουλευτή του Εντουίνα Κάρι. Αρχές Μαίου ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος βρέθηκε αντιμέτωπος και με ένα άλλο σεξουαλικό σκάνδαλο. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Νάιτζελ Εβανς, δηλωμένος ομοφυλόφιλος, συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε έναν άνδρα και επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άλλο.  Δεν είναι λίγοι εκείνη που πιστεύουν ότι είναι στημένη η υπόθεση από κάποιους που θέλουν να ανατρέψουν τον κάμερον και να τοποθετηθεί ο τζόνσον στην ηγεσία των τόρις .
Με τίτλο Τίνος κόρη είναι η Νάνσυ Κάμερον κάποιοι επιμένουν στο διαδίκτυο ότι το ερωτικό σκάνδαλο που αμαυρώνει την εικόνα του Βρετανού πρωθυπουργού και απειλεί την οικογενειακή του γαλήνη έχει και άλλες προεκτάσεις. Λένει δηλαδή ότι υπάρχει και καρπός του παράνομου έρωτα του δημάρχουν με την πρώτη κυρία. Η 9χρονη Νάνσι Κάμερον, μία από τις 3 κόρες του πρωθυπουργικού ζεύγους. Βέβαια για να λάμψει η αλήθεια πρέπει να γίνει τεστ πατρότητας για να διαπιστωθεί αν η μικρή έχει βιολογικό πατέρα των δήμαρχο του Λονδίνου, αλλά δεν έχει φτάσει μέχρι εκεί η υπόθεση. Ορισμένοι συνδέουν το γεγονός και με την περσινή περιπέτεια της μικρής που την είχε ξεχάσει ο πρωθυπουργός σε μία παμπ έπειτα από ένα οικογενειακό γεύμα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του τζόνσον εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο. ο φαινομενικά ευτυχής γάμος του 49χρονου δημάρχου με τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ παραλίγο να λήξει με ταπεινωτικό τρόπο όταν κατηγορήθηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τη δημοσιογράφο Πετρονέλα Γουάιτ.


 Ο David και η σύζυγός του Σαμάνθα, που προέρχονται από πολύ πλούσιες οικογένειες και είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια,  το 2009 είχαν χάσει τον τότε 6χρονο γιο τους Ιβάν, ο οποίος έπασχε από εγκεφαλική παράλυση και σοβαρή επιληψία, μια πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο Οχταχάρα. 
Μετά τον χαμό του ιβαν, γεννήθηκαν οι δίδυμες νάνσυ και γκουέν  το 2004 και ακολούθησε η μικρή φλόρενς το 2010.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου