Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΄΄ΣΟΥΛΤΑΝΑ΄΄ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΙ..

Τι κοινό μπορεί να έχουν το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου, συρματόπλεγμα, η τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Γαλατά Σαράι και η όμορφη ελληνίδα δημοσιογράφος Φανή Γραμματικόγιαννη;. και τα τρία αυτά στοιχεία έχουν ως κοινό παρανομαστή τον ζάπλουτο επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ ο οποίος με προσωπική περιουσία πάνω από 2 δις δολάρια και αμέτρητες εταιρίες σε όλον τον κόσμο, έχει παντρευτεί την Φανή, αγαπάει την Ελλάδα και έχει δώσει στην ομάδα του το ελληνικό τραγούδι ως ύμνο!. Μάλιστα ο τουρκικός Τύπος έδωσε μεγάλη έκταση στο love story του προέδρου της Γαλατά με την ελληνίδα  χαρακτηρίζοντας το ως ένα σύγχρονο παραμύθι αγάπης πέρα από το Αιγαίο που κατέληξε σε γάμο.



Ο Τούρκος επιχειρηματίας επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα συνδυάζοντας τις επαγγελματικές επαφές με τις διακοπές. Ετσι λοιπόν το καλοκαίρι του 2006 είχε έρθει με το σκάφος του, το οποίο είχε αράξει στον κόλπο της Βουλιαγμένης. Η Φανή με μια παρέα φίλων της βρίσκονταν σε άλλο σκάφος και έκαναν βόλτα στην θαλάσσια περιοχή. Περνώντας δίπλα από την θαλαμηγό του Τούρκου μεγιστάνα εκείνος τους χαιρέτισε και κάλεσε την παρέα να ανέβει για έναν καφέ. Μαζί του βρίσκονταν και κάποιοι Ελβετοί καλεσμένοι, τραπεζίτες και επιχειρηματίες. Ετσι ξεκίνησε η γνωριμία τους και όπως λέγεται ο έρωτας από την πλευρά του Αϊσάλ ήταν κεραυνοβόλος. Οι δύο παρέες έδωσαν ραντεβού για δείπνο σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο. Το φλερτ του Τούρκου επιχειρηματία ήταν επίμονο αλλά πήρε αρκετό καιρό μέχρι η γνωριμία τους να εξελιχθεί σε σχέση.  Μαγεύτηκε από την ομορφιά της και χρειάστηκε πολλές προσπάθειες για να κάμψει τις αντιστάσεις της.. Ο 70χρονος Ουνάλ Αϊσάλ δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Φανή Γραμματικόγιαννη με την οποία παντρεύτηκε τελικά το 2009 στο Μανχάταν. Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι και η σύζυγος του βρίσκονται μεταξύ Γενεύης, Αθήνας και Κωνσταντινούπουλης ενώ πριν από έναν χρόνο προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους. Πρόκειται για την κόρη τους  Αλίν, η οποία σφράγισε τον ξαφνικό και πολύ δυνατό έρωτα τους. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουνάλ Αϊσάλ και η Φανή παραθέρισαν στη Μύκονο και τις Σποράδες με το μήκους 50 μέτρων σκάφος τους που έχει την ονομασία "Barbie", έτσι εξάλλου αποκαλεί την όμορφη ξανθιά ελληνίδα σύζυγο του.



η φανή δεν πίνει καθόλου αλκοόλ, της αρέσει πολύ ο χορός και αγαπά τα ελληνικά νησιά, κυρίως τη Μύκονο. Μεγάλωσε σε μια μεσοαστική οικογένεια στην Πεύκη και έχει έναν αδελφό. Σπούδασε δημοσιογραφία και είναι λάτρης του αθλητισμού, μάλιστα η ίδια γυμνάζεται αρκετά. Φανατική φίλαθλος της ΑΕΚ, πριν από τον γάμο της παρακολουθούσε ανελλιπώς τα παιχνίδια του Δικέφαλου αλλά και της Εθνικής μας ομάδας. Η Φανή συνοδεύει τον σύζυγό της όχι μόνο στα ταξίδια αλλά και στο γήπεδο, όπου μάλιστα έχει και έντονη παρουσία, παθιάζεται και συμμετέχει ενεργά την ώρα του αγώνα. Γι' αυτό και οι οπαδοί της Γαλατασαράι την αγαπούν και την αποκαλούν χαρακτηριστικά ως «η ευτυχία του προέδρου». 
ο Αισάλ μέσω της εταιρείας κολοσσού UNIT που ίδρυσε στις Βρυξέλλες ασχολείται με πλήθος επιχειρηματικών εγχειρημάτων. Πολλά εργοστάσια πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Τουρκία και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ιταλία. Η εταιρεία του κατασκεύασε πέντε ενεργειακές μονάδες στον Ιράν, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση πάρκο ανεμογεννητριών στη Βουλγαρία είναι δικό του!. 'Ηδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μονάδες καύσης βιομάζας σε Τουρκία, Ρουμανία, ενώ στη συλλογή του συμπεριλαμβάνεται και ένα αχανές πάρκο φωτοβολταϊκών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του Αϊσάλ στην Κωνσταντινούπολη ξεπερνούν τα 14.000 τμ. Ενώ χιλιάδες είναι οι υπάλληλοι του!.



Ο πετυχημένος επιχειρηματίας, ανέλαβε την Γαλατασαράι πριν από 2 χρόνια και η κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη του. Έκανε μετεγγραφές παγκόσμιας εμβέλειας φέρνοντας δύο τεράστιους ποδοσφαιριστές τον ολλανδό Σνάιντερ και τον γάλλο Ντρογκμπά στην Κωνσταντινούπολη. Ο γαλαντόμος πρόεδρος τρέλανε τους Τούρκους και τίναξε την μπάνκα στον αέρα δαπανώντας 70 εκ. δολάρια.
Ο Αισάλ έχει ακόμα δύο κόρες τη 42χρονη Αλα και την 40χρονη Σεϊλά από τον πρώτο του γάμο με την Αχού Κερίμογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου