Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΡΙΑΛΙΤΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΝΕΚΡΟΥΣ

Η αυτοκτονία της τραγουδίστριας Μίντι Μακ Κρέιντι, αφού πρώτα σκότωσε τον σκύλο της, σηματοδοτεί το πέμπτο μέλος του σκληρού αμερικανικού ριάλιτυ Celebrity Rehab που πεθαίνει κάτω από τραγικές συνθήκες. Έτσι δικαιώνονται όσοι επιμένουν ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι, που μαζεύει προβληματικούς σελέμπριτι προκειμένου να τους βοηθήσει να αποτοξινωθούν, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Πολέμιοι του ψυχολόγου και διάσημου παρουσιαστή στην Αμερική Δρ. Ντρου, ζητούν να σταματήσει η προβολή του ριάλιτι με την καθημερινή βία και την χρήση ουσιών ον κάμερα.

η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι έβαλε τέλος στη ζωή της με μία σφαίρα στο κεφάλι και βρέθηκε νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της στο Αρκάνσας. Ένα μήνα πριν ο φίλος της David Wilson ,34χρονος μουσικός παραγωγός, είχε αυτοκτονήσει και αυτός στο ίδιο σπίτι. Η μακ κρέιντι που ήταν εθισμένη σε ουσίες και έπασχε από ψυχικές διαταραχές, άφησε πίσω τις δύο μικρά παιδιά. 
Το πρώτο μέλος του cast του ριάλιτυ που πέθανε, τον Μάιο του 2011, ήταν ο -γνωστός από τον ρόλο του στο Grease- Τζεφ Κόναγουεϊ. Η αρχική αιτία θανάτου ήταν η πνευμονία, αν και τελικά διαπιστώθηκε πως ήταν ο εθισμός του σε παυσίπονα που του στοίχισε την ζωή.
Ακολούθησε τον Ιούλιο του 2011 ο 44χρονος μπασίστας των Alice in Chains, Μάικλ Σταρ, που συμμετείχε στην 3η σεζόν και πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ο μουσικός είχε πάρει μέρος στο Rehab Celebrity, ανάρρωσε από την ηρωίνη και βοήθησε άλλους εξαρτημένους να σωθούν. Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι τα όσα υποδυόταν στο ριάλιτι ήταν ψευδή.  Ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2012, ήρθε η σειρά του Ρόντνεϊ Κίνγκ ο οποίος πέθανε μετά από ταυτόχρονη χρήση αλκοόλ, κοκαίνης και μαριχουάνας. 
Ο 47χρονος Κινγκ, η υπόθεση αστυνομικής βαρβαρότητας σε βάρος του οποίου το 1991 είχε πυροδοτήσει αιματηρές ταραχές στο Λος Άντζελες, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του στην Καλιφόρνια από την αρραβωνιαστικιά του. Τον Αύγουστο του 2012 ο 29χρονος Τζόι Κόβαρ, γνωστός από την συμμετοχή του στο Real World Hollywood  πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και συνδυασμό αλκοόλ, viagra και κοκαΐνης. Ο κόβαρ ήταν μέλος του cast της τρίτης σαιζόν του Celebrity Rehab δηλαδή μαζί με τους άλλους 2 αδικοχαμένους Mike Starr και Mindy McCready.
τι είναι όμως το Celebrity Rehab και ποιος ο  Δόκτωρ Drew;. προβάλλοντας ασυνήθιστα σκληρές εικόνες σοκάρει το κοινό με τους διάσημους αμερικανούς εθισμένους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά να κάνουν τα πάντα μπροστά στην κάμερα για την τηλεθέαση. Οι συμμετέχοντες μένουν στην κλινική του για 21 ημέρες και ένα πλήθος από κάμερες τους παρακολουθεί 24 ώρες την ημέρα. Δεν πληρώνονται απλά θεραπεύονται δωρεάν και γλιτώνουν έτσι ένα ποσό κοντά στα 50.000 δολάρια που θα χρειάζονταν. 
Με φανατικούς εχθρούς αλλά και πολλούς πιστούς, αφού μόνο στο Twitter έχει πάνω από 2,5 εκατομμύρια οπαδούς, ο Dr Drew Πινσκυ θεωρείται διάνοια. Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1958, αποφοίτησε από τη ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας και άρχισε την σταδιοδρομία του. Τα πρώτα χρόνια έδινε συμβουλές σε ερωτευμένους σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα, αργότερα έγινε επίκουρος Κλινικός Καθηγητής Ψυχιατρικής. Ο ίδιος σκέφτηκε να κάνει το Celebrity Rehab το 2008 και γρήγορα απέκτησε παγκόσμια φήμη.
Είναι πατέρας τρίδυμων παιδιών και αφοσιωμένος σύζυγος της Σούζαν που την γνώρισε σε ένα μπαρ την δεκαετία του '80. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου