Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Η όμορφη Κέλυ Λάντι δούλευε σε ένα γραφείο συνοδών στο Λας Βέγκας με αμοιβή για τις υπηρεσίες της 600 δολάρια την ώρα. Αυτό από μόνο του δεν είναι είδηση γιατί όμως έγινε πρωτοσέλιδο στις ΗΠΑ και η αποκάλυψη σόκαρε τον αθλητικό κόσμο;. Η συνοδός πολυτελείας Κέλυ ήταν στην πραγματικότητα η πασίγνωστη αθλήτρια Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον, 44ετών, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού 7 ετών.

η Χάμιλτον φαινομενικά τα είχε όλα: το χρήμα, τη δόξα, την ομορφιά, αλλά και μια καλή οικογένεια. Πρωταθλήτρια Αμερικής στους αγώνες δρόμου μεσαίων αποστάσεων επί σειρά ετών, ρέκορντγουμαν με 3 συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μοντέλο για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, ακόμη και αθλητικό βραβείο φέρει το όνομά της. Κι όμως έμελλε μέσα σε μερικούς μήνες να κατεβεί από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα άδυτα της βιομηχανίας του αγοραίου έρωτα αφού ζούσε μια διπλή ζωή. Το πρωί εργαζόταν ως κτηματομεσίτρια ενώ, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της πρωταθλήτριας, συμμετείχε και σε αγώνες δρόμου για λόγους διαφημιστικούς. Ωστόσο, το βράδυ μεταμορφωνόταν σε πόρνη πολυτελείας για λογαριασμό μίας από τις γνωστότερες υπηρεσίες συνοδών του Λας Βέγκας.

Κρυμμένη πίσω από το ψευδώνυμο της Κέλι, η Χάμιλτον προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες στο Λος Αντζελες, το Σικάγο και το Χιούστον χρεώνοντας από 600 δολ. για μία ώρα έως 6.000 δολ. για ένα 24ωρο. Μάλιστα, η 44χρονη πήγαινε και με ζευγάρια τα οποία χρέωνε 1.500 δολ. το δίωρο. Και να σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για μια διάσημη γυναίκα, χωρίς οικονομικά προβλήματα, η οποία ζει σε σπίτι αξίας 600.000 δολ. με τον άνδρα της και την κόρη της. Η άλλοτε σπουδαία δρομέας που υπήρξε 7 φορές πρωταθλήτρια στα 400μ. και τα 1.500 μέτρα, παραδέχτηκε πως έπασχε από κατάθλιψη και τελικά στράφηκε στην πορνεία γιατί εκείνη την περίοδο έψαχνε τρόπους να αποδράσει από την καθημερινότητά της. Στο παρελθόν υπέφερε από διατροφικές διαταραχές, επιλόχειο κατάθλιψη και μειωμένη αυτοεκτίμηση όπως υποστήριξε η ίδια.

Στα χνάρια της Χάμιλτον βαδίζει μία ακόμη γνωστή αθλήτρια της Ρουμανίας. Πρόκειται για την Φλορίσα Λεονίντα, η οποία από τα στρώματα της ενόργανης γυμναστικής κατέληξε σε εκείνα γενναιόδωρων αντρών που αναζητούσαν ερωτική απόλαυση!. Η Ρουμάνα γυμνάστρια είχε μία άκρως επιτυχημένη καριέρα ως αθλήτρια, καθώς είχε κατακτήσει πολλά μετάλλια στα πρωταθλήματα νέων. Η Λεονίντα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ξαφνικά στα 20 της το 2007 και μετακόμισε στη Γερμανία αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Από εκεί η 25χρονη κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της ότι βρήκε δουλειά ως γυμνάστρια, ωστόσο η πραγματικότητα απείχε πολύ καθώς οι γερμανικές εφημερίδες έφεραν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της από γνωστή ιστοσελίδα ροζ αγγελιών που προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες. 
Η ίδια πάντως αρνείται τα πάντα ισχυριζόμενη ότι οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία της, ενώ τα ρουμανικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι οικονομικές δυσκολίες ήταν αυτές που την ανάγκασαν να περάσει στον σκοτεινό και βρώμικο δρόμο της πορνείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου