Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ ΤΖΕΝΑ ΤΖΕΙΜΣΟΝ

Αμέτρητα άρθρα περιοδικών, μερικές ντουζίνες εξώφυλλα, θρυλικές ερωτικές ταινίες και δεκάδες βραβεία. Κι όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Η πιο γνωστή πορνοστάρ της υφηλίου Τζένα Τζέιμσον αποφάσισε να διακόψει τη...δουλειά που την έκανε διάσημη και πάμπλουτη για να αφοσιωθεί στα παιδιά που έκανε με τον παλαιστή Τίτο Ορτίς. Σήμερα ζει αρμονικά με την οικογένειά της σε προάστιο της Καλιφόρνια αφήνοντας στο παρελθόν τους άγριους ξυλοδαρμούς από τον πρώην αθλητή. Η Τζέιμσον είναι γνωστή ως η Βασίλισσα του Πορνό που έκανε το όνομα της πασίγνωστο και εκτός της βιομηχανίας των αισθησιακών ταινιών, κυρίως λόγω των πολλών δραστηριοτήτων. Ξεκίνησε τις ερωτικές ταινίες το 1993 αφού πρώτα δούλεψε σαν στρίπερ και μοντέλο. Ο τραγουδιστής της κάντρι Ράντι Γουέστ την έπεισε για 5.000 δολάρια να παίξει στο πρώτο της πορνό και έκτοτε η ζωή της άλλαξε. Τρία χρόνια αργότερα κέρδισε το βραβείο της καλύτερης νέας πορνοστάρ.
η 37χρονη Τζένα αποφάσισε να …βγει στη σύνταξη λόγω των δίδυμων αγοριών της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν θα χρειαστεί να τους εξηγήσει τί έκανε στα νιάτα της για να βγάλει τα προς το ζην, αλλά οτι απλά παράτησε την δουλειά της γιατί τους αγαπούσε πάρα πολύ. η περιουσία που έκανε με την σκληρή και αδιάκοπη για τουλάχιστον 15 χρόνια εργασία της φθάνει σήμερα τα 30 εκατ. δολάρια. Η Τζέιμσον έκανε αμέτρητες διαφημίσεις, site, ταινίες, εκπομπή στο Playboy TV, ριάλιτι σόου και ότι άλλο σχετίζεται με την πορνογραφία. Η πολυτάλαντη performer έγινε μια δυνατή επιχειρηματίας με εταιρία παραγωγής ταινιών. Με την ονομασία "Club Jenna" είχε μεγάλη κερδοφορία και το 2006 την πούλησε έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Πως όμως βρέθηκε η Τζένα να πρωταγωνιστεί σε ροζ ταινίες;. γεννήθηκε ως Jenna Marie Massoli στο Λας Βέγκας από μητέρα στριπτιζέζ και πατέρα αστυνομικό. Η μητέρα της πέθανε νωρίς κι έτσι αναγκάστηκε να μεγαλώσει με τη γιαγιά της και τον αδερφό της Τόνι.


 Η ίδια γράφει στην αυτοβιογραφία της ότι τον Οκτώβριο του 1990, όταν εκείνη ήταν 16 ετών έζησε ένα ομαδικό βιασμό από τέσσερα συνομήλικα της αγόρια. Λίγα χρόνια μετά την βίασε και ένας θείος της και έτσι από νωρίς, από τα χρόνια του γυμνασίου άρχισε να παίρνει ναρκωτικά, όπως και ο αδερφός της ο οποίος ήταν εθισμένος στην ηρωίνη. Έτσι η δουλειά σε νυχτερινά κέντρα με σπριπτίζ ήταν αναπόφευκτη. Στο κέντρο Crazy Horse κέρδιζε 2.000 δολάρια τη βραδιά. Πέρασε για λίγο από το μόντελινγκ και μέσα σε μια 5ετία οι μετοχές της στα ροζ σόου εκτοξεύτηκαν. Το 2001 η Jameson κέρδιζε μέχρι και  25.000 δολ τη νύχτα, για πριβέ χορό.
Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες αυστηρά για ενήλικες, αλλά και στις φαντασιώσεις εκατομμυρίων ανδρών -και γυναικών- ανά την υφήλιο, η διάσημη ηθοποιός απέκτησε ακόμη και κέρινο ομοίωμά στο μουσείο Μαντάμ Τισό. Η διαδικτυακή πλέον εταιρία της Τζέιμσον χρηματοδοτεί ταινίες πορνό και εμπορεύεται διάφορα ερωτικά αξεσουάρ, ακόμη και γυναικεία καθημερινά αντικείμενα που φέρουν την φωτογραφία και το διάσημο όνομα της. Με αυτόν τον τρόπο ένα είναι σίγουρο, μέχρι να εμφανιστεί η διάδοχος της οι τραπεζικοί της λογαριασμοί θα φουσκώνουν με εκατομμύρια δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου