Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μ.ΦΑΡΟΟΥ. ΄΄ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΙΝΑΤΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΛΕΝ΄΄

Η αποκάλυψη-βόμβα έγινε σε συνέντευξη της Μία Φάροου στο αμερικανικό περιοδικό «Vanity Fair». «Πατέρας του γιου μου Ρόναν μάλλον είναι ο Σινάτρα, όχι ο Γούντι Άλεν και τα πάντα αλλάζουν τώρα για τον Ρόναν Φάροου ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν ήθελε το επίθετο του Γούντι Αλλεν ενώ δεν έχουν σχέσεις εδώ και χρόνια. Οι φήμες υπήρχαν πάντα αφού η ομοιότητα του γιου με τον σπουδαίο τραγουδιστή είναι μεγάλη, αλλά η Μία Φάροου ποτέ δεν είχε παραδεχτεί δημόσια κάτι τέτοιο.
Η φημισμένη ηθοποιός, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια υπήρξε σύζυγος του Φρανκ Σινάτρα από το 1966 έως το 1968, αλλά συνέχισε να βρίσκεται με τον θρύλο της μουσικής σκηνής και μετά τον χωρισμό τους αφού ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της και παραδέχθηκε ότι «ποτέ δεν χώρισαν ουσιαστικά». Η αντίδραση του γιου της ήρθε μέσω Τουίτερ όπου έγραψε με χιουμοριστικό τρόπο ότι  όλοι μας έχουμε πιθανότητα να είμαστε παιδιά του Σινάτρα» λόγω φυσικά των ατελείωτων δεσμών του γόη του Χόλιγουντ. Ο Ρόναν είναι εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τα παιδιά διάσημων καλλιτεχνών να συσσωρεύουν «ψυχολογικά τραύματα» από τα φώτα της δημοσιότητας που πέφτουν χωρίς έλεος, ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές ή στα πολύκροτα διαζύγια. Είχε τη δικαιολογία να είναι και αυτός άλλο ένα «παραστρατημένο» παιδί του Χόλιγουντ που λύγισε, όταν το θυελλώδες διαζύγιο της Φάροου με τον Γούντι Αλλεν, έγινε πρώτο θέμα, με κάθε λεπτομέρεια στα media. Προτίμησε, όμως τον άλλο δρόμο. Διάβασμα και σπουδές τον άφηναν μακριά από την σόου μπιζ και έτσι ήρθε η συμμετοχή στο, μεγάλου κύρους, διεθνές πρόγραμμα υποτροφιών της Οξφόρδης.
26 χρόνων σήμερα, ο Ρόναν Φάροου είναι αληθινό παιδί- θαύμα, εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών των ΗΠΑ, με αρμοδιότητα σε διεθνή θέματα νεολαίας. Έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία σε κρατικούς οργανισμούς με ανθρωπιστική δράση στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Γεννήθηκε το 1987 και ήταν μόλις 5 ετών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο στην οικογένειά του και αποκαλύφθηκε η σχέση του 67χρονου Γούντι Αλλεν με την 27χρονη υιοθετημένη κόρη της Μία Φάροου, Σουν-Γι. Η είδηση δεν είχε σκανδαλίσει μόνο τη Ν. Υόρκη, αλλά όλο τον κόσμο.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τύπος οργίαζε και κατέγραφε κάθε στιγμή της οικογένειας. Λίγο αργότερα ήρθε το διαζύγιο του ζευγαριού και τα περιοριστικά μέτρα στον Γούντι Άλεν να μην βλέπει τον γιο του ο οποίος μεγάλωνε σε πολύ δύσκολες συνθήκες μόνο με την μητέρα του. Αργότερα διάλεξε και το επίθετο της με δικαστική απόφαση παίρνοντας θέση στο πολύκροτο διαζύγιο. 


 Ήταν φοβερός μαθητής και στα 11 έγινε ο νεαρότερος φοιτητής στην ιστορία του Κολεγίου Μπαρντ. Στα 16 έγινε δεκτός στη Νομική Σχολή του Γέιλ. Το 2009 χαρακτηρίστηκε από τα μίντια ως ο νέος ακτιβιστής της χρονιάς και το σημαντικότερο ανερχόμενο πολιτικό πρόσωπο. Ο Ρόναν εκτός από την πολιτική καριέρα, αρθρογραφεί στους Times, την Herald Tribune και την Wall Street Journal με έμφαση κυρίως σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η μητέρα του, Μία Φάροου έγινε γνωστή το 1964 μέσα από την δημοφιλή σαπουνόπερα "Πέιτον Πλέις. Ερωτεύτηκε τον διάσημο τραγουδιστή Φράνκ Σινάτρα  και αψηφώντας την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, τον παντρεύτηκε το 1966, όταν εκείνη ήταν 21 και αυτός 50 χρονών. 
Λίγο χρόνια μετά παντρεύτηκε τον πιανίστα Αντρέ Πρεβέν. Από τον γάμο τους απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά και τρία υιοθετημένα, μεταξύ αυτών και η Σουν-Γι που αργότερα προκάλεσε το σκάνδαλο. To 1980 ξεκίνησε ο δεσμός της με τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό Γούντι Άλεν έως και το 92 που χώρισαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου