Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ

Ο εκατομμυριούχος Jeffrey Epstein ήταν ένας πετυχημένος Αμερικανός χρηματιστής αλλά και μέγας φιλάνθρωπος. Κι όμως ο άνθρωπος αυτός που διοργάνωνε λαμπερά πάρτι με  καλεσμένους όπως η Ναόµι Κάµπελ και ο Γούντι Αλεν καταδικάστηκε γιατί στο ιδιόκτητο νησί του στην Καραιβική το Saint James και στην βίλα του στο Παλμ Μπίτς, κρατούσε φυλακισμένες 20 νεαρές σκλάβες του σεξ τις υπηρεσίες των οποίων απολάμβαναν έναντι πολύ υψηλού αντιτίμου, διάσημοι πελάτες που βρέθηκαν στην καυτή ατζέντα του. Πολιτικοί, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματοι πήγαιναν κρυφά στις βίλες του Επστάιν για να περάσουν με τις κοπέλες καυτές νύχτες. Τα βαρύγδουπα ονόματα ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και σόκαραν το ακροατήριο. Ο  Επστάιν μετέφερε στα ροζ ραντεβού πολλούς με το ιδιωτικό του αεροπλάνο όπως ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον και ο αντιπρόεδρος του Αλ Γκορ, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος πρώην Δήμαρχος της Ν.Υ Μαικλ Μπλούμπεργκ αλλά και ο άτακτος Βρετανός Πρίγκιπας Ανδρέας. Όλοι έχουν βρεθεί στο πολυτελές αρχοντικό του στο Μανχάταν με τα 4.600 m 2.  
Οι αναταραχές που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια η είδηση για τις φιλικές σχέσεις του πρίγκιπα του Γιορκ με τον καταδικασμένο και για παιδεραστία Τζέφρυ Επστάιν, είναι μεγάλες. Το FBI πριν από 4 χρόνια είχε αποφασίσει να κλείσει τη συγκεκριμένη υπόθεση με την 18μηνη φυλάκιση του Επστάιν, όμως  τώρα άνοιξε και πάλι. Η εμπλοκή του πρίγκιπα, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είναι εδώ και 20 χρόνια φίλος με τον Επστάιν, φάνηκε από φωτογραφίες όπως αυτή που τον δείχνει να αγκαλιάζει μία 17χρονη κοπέλα. Ονομάζεται Βιρτζίνια Ρόμπερτς, είναι σήμερα 27 ετών έχει τρία παιδιά και είναι αποφασισμένη να τα πει όλα για να σταματήσουν πολλά κορίτσια να  περνάνε αυτό που έζησε εκείνη. Πάντως 2 από τα 40 κορίτσια που εμπλέκονταν ερωτικά με τον Επστάιν όταν ρωτήθηκαν για το αν διατηρούσαν δεσμό και με τον Βρετανό πρίγκιπα δεν έδωσαν ευκρινείς απαντήσεις.
Ο Epstein στα 61 του χρόνια είναι γνωστός για τη χρηματοδότηση επιφανών επιστημόνων σε όλο τον κόσμο για την ανακάλυψη νέων ιατρικών θεραπειών, μερικοί από τους οποίους έχουν κερδίσει το βραβείο Νόμπελ. Σπούδασε οικονομικά και ξεκίνησε την καριέρα του το 1976 ως χρηματιστής. Με την παροχή συμβουλών σε δεκάδες πελάτες του το 1982 ίδρυσε τη δική του εταιρεία οικονομικής διαχείρισης με πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια για επενδύσεις. Προσωπικός φίλος του Μπιλ Κλίντον,  πήγαν μαζί με τους ηθοποιούς Kevin Spacey και  Chris Tucker στην Αφρική με το ιδιωτικό του Boeing 727 για την προώθηση της καμπάνιας κατά του AIDS. Το ίδρυμα Jeffrey Epstein έχει επίσης χρηματοδοτήσει έρευνες σε τομείς όπως Alzheimer, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος των ωοθηκών και του μαστού αλλά και άλλες με δεκάδες εκατομμύρια.
Ο αιώνιος εργένης Τζέφρυ Επστάιν τελικά έμεινε το 2008 για 13 μήνες στη φυλακή, ενώ ακόμη και σήμερα έχει δίκες σε εκκρεμότητα για αποζημιώσεις συγγενών κοριτσιών που ζητούν 50 εκ. δολάρια επειδή οι ανήλικες πήγαιναν οικειοθελώς για μασάζ και έπαιρναν 300 δολάρια αλλά τελικά κατέληγαν να παίζουν τον ρόλο των κολ γκερλ. 
Μέχρι τώρα έχει κάνει 17 εξωδικαστικούς συμβιβασμούς πληρώνοντας αρκετά εκατομμύρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου