Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΡΙΝΑ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ, ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ

Κατάφερε και προκάλεσε σεισμό στη Μ. Βρετανία όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στη ζωή της βασιλικής οικογένειας. Σαν διάττοντας αστέρας λίγο πριν το γάμο της Κέϊτ με τον Ουϊλιαμ κατάφερε να ταράξει το γαλαζοαίματο σύμπαν την Άνοιξη του 2011. Ήταν τότε που ξαφνικά τα πρωτοσέλιδα έσφυζαν από τις σέξι φωτογραφίες της και χαρακτήριζαν σκάνδαλο τη συγγένειά της με τη νύφη, Δούκισσα του Κέϊμπριτζ. Η Κατρίνα Ντάρλινγκ και η Κέιτ με την πίπα,  είναι τρίτα ξαδέλφια καθώς η προγιαγιά της Κατρίνα Τζέιν Ντάρλινγκ ήταν αδερφή του προπάππου των κοριτσιών Τόμας Χάρισον. Η Κατρίνα δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά μία στρίπερ που το βράδυ χόρευε σε διάφορα κλαμπ του Σάντερλαντ και το πρωί δούλευε σε μεγάλη τράπεζα. Όταν όμως ανακάλυψε ότι είναι ξαδέρφη της πιο αγαπητής γυναίκας της Αγγλίας, της Κέιτ Μίντλετον, η ζωή της άλλαξε.


Χαμογελούσε και απολάμβανε τα φώτα της δημοσιότητας που έπεφταν πάνω της χωρίς να νοιάζεται εάν έκανε τις ξαδέλφες της Κέϊτ και πίπα να κοκκινίζουν από ντροπή. Συνέχιζε να ποζάρει αλλά και να χορεύει σε καυτά σόου απολαμβάνοντας το δικό της τίτλο «ευγενείας» αφού αν και είναι μόλις 22 χρόνων θεωρείται ήδη η βασίλισσα του βρετανικού μπουρλέσκ. Δόξα και χρήμα ήρθαν ξαφνικά στην ζωή της και κάνει  τα πάντα για να τα κρατήσει συντηρώντας τον τίτλο ως συγγενής της συζύγου του μελλοντικού βασιλιά.   


Η νεαρή χορεύτρια μετατράπηκε εν μία νυκτί σε dancer πολυτελείας. Τρία χρόνια τώρα είναι καλεσμένη ως γκεστ στα μεγαλύτερα πάρτι του πλανήτη και ο τραπεζικός της λογαριασμός φουσκώνει διαρκώς. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ντόρο γύρω από το όνομά της και κοιτάζει να εκμεταλλευτεί τη σχέση της με το παλάτι όσο καλύτερα μπορεί. Με αυτό το σκεπτικό δέχτηκε και την άκρως δελεαστική πρόταση του περιοδικού "Playboy" και φωτογραφήθηκε γυμνή έναντι εξαψήφιου ποσού. Η Κατρίνα Ντάρλινγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σάντερλαντ της βόρειας Αγγλίας και στράφηκε από μικρή στο χορό, όμως σύντομα την κέρδισε το στριπτίζ. Στην περιοχή που ζει, ήταν ήδη διάσημη στο ανδρικό κοινό πριν ακόμα γίνει γνωστή η συγγένειά της με την Κέιτ. Μέχρι σήμερα Κατρίνα και Κέϊτ δεν έχουν συναντηθεί και μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ αφού μπροστά στα καμώματά της η βασιλική οικογένεια φαίνεται πως κάνει τα «στραβά μάτια» και σφυρίζει αδιάφορα τόσο για την Κατρίνα όσο και για τον θείο της Κέιτ, τον Γκάρι Ολντσμιθ, που είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και έγινε και εκείνος πρωτοσέλιδο.


Η 22χρονη προκαλεί με τα σόου που διαλέγει όπως το τελευταίο και πιο επιτυχημένο με την ονομασία «God Save the Queen» -εμπνευσμένο από το τραγούδι των Sex Pistols- στο οποίο εμφανίζεται ντυμένη με βασιλικά ρούχα για να καταλήξει γυμνή με τα απόκρυφα σημεία της ζωγραφισμένα με κορώνες. Η αντίδραση του παλατιού ήταν ηχηρά, σιωπηρή. Η Κατρίνα πριν ασχοληθεί με το μπουρλέσκ και τις τράπεζες, είχε αρχίσει να σπουδάζει σχέδιο μόδας αλλά τα παράτησε για να κάνει διάφορες δουλειές του μεροκάματου. Ανήσυχο πνεύμα από μικρή ηλικία είχε κακές σχέσεις με την οικογένεια της η οποία δεν έχει μιλήσει ποτέ στα ΜΜΕ. Στην ερώτηση αν θα έκανε το σόου της μπροστά στη βασιλική οικογένεια, η ίδια απάντησε ότι θα το έκανε με μεγάλη χαρά. 
Μαζί με την Κατρίνα επέστρεψε και το μπουρλέσκ στην Αγγλία. Οι λάτρεις αυτού του περίτεχνου είδους χορού και στριπτίζ, που άνθισε την δεκαετία του 1930 στις ΗΠΑ, μπορούν να απολαύσουν και πάλι το λίκνισμα των χορευτριών χάρη στην Κατρίνα που θέλει να μοιάσει και να ξεπεράσει την Ντίτα Φον Τηζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου