Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η 29ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΕΤΩΝ!

Από το 1992 όταν ο Γούντι Άλλεν χώρισε την Μία Φάροου για να επισημοποιήσει και στην συνέχεια να παντρευτεί την υιοθετημένη κόρη της Soon-Yi, υπάρχουν πολλές τάσεις στην κοινή γνώμη. Αυτοί που τον κατακρίνουν για την προσωπική του ζωή ανεξάρτητα από την προσφορά του στο σινεμά, κι εκείνοι που συνδέουν τα γεγονότα και δεν τον αποδέχονται. Ο δεσμός του τότε 67χρονου σκηνοθέτη με την 27χρονη θετή κόρη της συζύγου του, ήταν ανήθικος για πολλούς που έσπευσαν να κακοχαρακτηρίσουν τον μεγάλο δημιουργό. Τώρα όμως 22 χρόνια μετά έρχεται μια νέα συνέντευξη να σοκάρει τον κόσμο. Τα λόγια της υιοθετημένης κόρης της Φάροου και του Άλεν, της μικρής ξανθούλας Ντύλαν που πόζαρε χαριτωμένα τότε στον φακό, εάν αληθεύουν δίνουν ένα ακόμη χτύπημα στο ήδη λαβωμένο προφίλ του Γούντι Άλλεν. Την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών και η ψυχή της σημαδεύτηκε για πάντα.
Η Ντίλαν μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό Vanity Fair και την δημοσιογράφο Maureen Orth και αποκάλυψε ότι γι αυτόν τον λόγο άλλαξε από τότε το όνομα της σε Μαλόουν. 29 ετών σήμερα, είναι συγγραφέας και παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια με καθηγητή πληροφορικής. Φωτογραφία της δεν υπάρχει πουθενά αφού έσβησε κάθε τι της θυμίζει το παρελθόν.  Όπως αποκαλύπτει η σεξουαλική παρενόχληση από τον 79χρονο σήμερα Άλεν έγινε στις 4 Αυγούστου 1992, στο σπίτι της μητέρας της στο Κονέκτικατ. Όλα διαδραματίστηκαν στην σοφίτα σε μια υπόθεση που έφτασε λίγο πριν τα δικαστήρια. "Υπάρχουν πολλά που δεν θυμάμαι, αλλά αυτό που συνέβη στη σοφίτα το θυμάμαι πολύ καλά. Θυμάμαι τι φορούσα εγώ και τι δεν φορούσε εκείνος ». Οι υπερασπιστές του Άλεν αρνούνται τα γεγονότα και ισχυρίζονται ότι ο διάσημος σκηνοθέτης δεν έχει ποτέ κατηγορηθεί επίσημα για κάτι τέτοιο.
Η Μία Φάροου και η Ντίλαν πήγαν μετά το συμβάν σε παιδίατρο για να βεβαιώσουν ότι το παιδί παρενοχλήθηκε σεξουαλικά. Ο εισαγγελέας του Κονέκτικατ διέταξε την υπηρεσία σεξουαλικών παρενοχλήσεων του νοσοκομείου Yale-New Haven να εξετάσει το παιδί. Τον Μάρτιο του 1993, το νοσοκομείο αποφαίνεται ότι «η Ντίλαν δεν κακοποιήθηκε σεξουαλικά», ο φάκελος ωστόσο δεν έκλεισε εδώ. Τρεις μήνες αργότερα ο δικαστής της Νέας Υόρκης αρνείται στον Γούντι Άλεν την επιμέλεια των τριών παιδιών που υιοθέτησαν με τη Μία Φάροου. 
Αμφισβητεί τα αποτελέσματα του νοσοκομείου και ισχυρίζεται ότι δεν εξέτασαν πραγματικά την Ντίλαν, απλά έκλεισαν την υπόθεση επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ του διάσημου σκηνοθέτη. Από την πλευρά του ο Γούντι Άλεν και οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι η Μία Φάροου, έξαλλη μετά την αποκάλυψη της σχέσης με την Soon-Yi έπεισε την Ντίλαν να πει ψέματα. Στο πλευρό της πάντως στέκεται και ο αδελφός της Ρόναν Φάροου, ο οποίος δεν μιλά με τον πατέρα του και μάλιστα πριν από λίγο καιρό άκουσε την μητέρα του να αποκαλύπτει ότι ίσως δεν είναι γιος του Άλεν αλλά του Φρανκ Σινάτρα.
Η 69χρονη Μία Φάροου ερωτεύτηκε τον διάσημο τραγουδιστή Φράνκ Σινάτρα  και αψηφώντας την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, τον παντρεύτηκε το 1966, όταν εκείνη ήταν 21 και αυτός 50 χρονών. Ο γάμος τους κράτησε μόλις δύο χρόνια και αργότερα παντρεύτηκε τον πιανίστα Αντρέ Πρεβέν. Από τον γάμο τους απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά και τρία υιοθετημένα, μεταξύ αυτών και η Σουν-Γι. To 1980 ξεκίνησε ο μακροχρόνιος δεσμός της με τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό Γούντι Άλεν αν και εκείνη προερχόταν από βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια καθολικών και σκεπτόταν να μονάσει, έμειναν μαζί και ο Ρόναν Φάροου είναι το μοναδικό βιολογικό τους παιδί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου