Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ.. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ ήταν επιρρεπής στα πάθη. Λάτρευε το φαγητό, τα ναρκωτικά, του άρεσε να κάνει ακριβά δώρα και τρελαινόταν για το σεξ με τις γυναίκες, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στις παρθένες. Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε αναφέρεται στις άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη. Έχει γραφτεί από τον Τζόελ Γουίλιαμσον και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου της Οξφόδρης. Κάθε βράδυ οι συνεργάτες του Βασιλιά του Rock 'n' Roll έφερναν στο δωμάτιο γυναίκες για να κοιμηθούν μαζί του, επειδή ο Πρίσλεϊ δεν ήθελε να είναι μόνος του λόγω της απώλειας της μητέρα του. Μάλιστα, πολλές από αυτές δεν τις άγγιξε καν και το μόνο που τους ζητούσε είναι να τον παίρνουν αγκαλιά.


Παρόλο που ο Έλβις είχε μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες, πολλές από τις συντρόφους του έχουν ομολογήσει ότι δεν τα κατάφερνε και πολύ καλά στο κρεβάτι. Η ηθοποιός Σίμπιλ Σέπαρντ ομολόγησε πως το σεξ μαζί του το καλοκαίρι του 1972 ήταν πολύ αδιάφορο. Στο βιβλίο αναφέρεται πως μόλις ο Έλβις έγινε διάσημος το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν οι νέες κοπέλες. Ουσιαστικά ήταν το πάθος του και δεν έχανε ευκαιρία να τις αποπλανεί. Το 58, όταν ο Έλβις βρισκόταν σε μία στρατιωτική βάση της Γερμανίας κοντά στα σύνορα με την Τσεχία, πολλά όμορφα κορίτσια άρχισαν να παρελαύνουν από το κρεβάτι του.  Μία από αυτές ήταν και η 14χρονη Πρισίλα που είχε πατέρα στρατιωτικό και ήταν στην ίδια βάση με τον Έλβις. 
Από την πρώτη κιόλας νύχτα που γνωρίστηκαν έκαναν τα πάντα εκτός από τη διείσδυση. Η παρθενιά της Πρισίλα εξίταρε τον Πρίσλεϊ και ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον να την κρατήσει γράφει ο συγγραφέας. Ο Κρίστιανσεν γράφει στο βιβλίο του: «Έκανε τα πάντα χωρίς διείσδυση. Ο Έλβις είχε ένα εξαιρετικό ταλέντο στο στοματικό σεξ». Και όσοι νομίζουν πως ο Βασιλιάς του Rock 'n' Roll δεν έκανε τίποτα αυτά τα 7 χρόνια, ο συγγραφέας ξεκαθαρίζει ότι ξέδινε στην γοητευτική γραμματέα του, την 19χρονη Ελίζαμπεθ Στέφανιακ.


Μόλις γύρισε στις ΗΠΑ, άφησε την γραμματέα και έκανε σχέση με το μοντέλο Ανίτα Γουντ. Επίσης έκανε τρίο με δύο 14χρονες και ταυτόχρονα υπήρχε και η μικρή Πρισίλα στη ζωή του με την οποία αντάλλασσαν γράμματα. Η Πρισίλα και ο Έλβις έκαναν παιχνίδια ρόλων. Είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στο να ντύνεται η μικρή νοσοκόμα, και ο Έλβις να είναι ο ασθενής. Εκείνη την εποχή ο Πρίσλεϊ έφερε στην κρεβατοκάμαρα και άλλη μία κοπέλα. Έβαλε την Πρισίλα και εκείνη να υποδυθούν πως κάνουν σεξ ενώ τις βιντεοσκοπούσε. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό με τον Έλβις πολλές φορές να συμμετέχει στα παιχνίδια των κοριτσιών. Μετά από επτά χρόνια αποφάσισε να παντρευτεί την Πρισίλα. Ένα χρόνο αργότερα, μόλις γεννήθηκε το παιδί τους ο Έλβις χώρισαν. προτίμησε να καλέσει κουνελάκια του Playboy να κολυμπήσουν γυμνά στην πισίνα του και να κάνει σεξ μαζί τους. 
Από το 69 στο κρεβάτι του ήταν διαδοχικά η Μπάρμπαρα Λέιθ, η Κάθι Γουέστμορλαντ, η Τζόις Μπόβα όλες παρθένες. Η τελευταία μάλιστα έμεινε έγκυος και ο Έλβις της είπε πως αν κρατούσε το παιδί τότε θα σταματούσαν το σεξ. Η κοπέλα έκανε έκτρωση και δεν του το είπε ποτέ, απλά εξαφανίστηκε.



Όταν ήρθε στην ζωή του η Λίντα Τόμσον, ήταν για τον Έλβις η μητέρα του, η αδερφή του, η γυναίκα του και η νοσοκόμα του. Παρ' όλη την αγάπη που του έδειξε όταν κανένας δεν ενδιαφερόταν γι αυτόν, ο Πρίσλεϊ ξενοκοιτούσε και έπαιρνε συνεχώς ναρκωτικά, με αποτέλεσμα η Λίντα να τον εγκαταλείψει. Το βιβλίο αναφέρει και ένα άγνωστο περιστατικό με μία ακόμη νεαρή παρθένα που την είχε καλέσει στο σπίτι του. Στα 17 της πήρε πολύ μεγάλη δόση ναρκωτικών και έμεινε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη αλλά η ίδια δεν θέλησε να κάνει μήνυση στο ίνδαλμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου