Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΕΡ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΦΙΛΗ ΤΟΥ

21 Φεβρουαρίου 2001, η ώρα δείχνει λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Ο 23χρονος, τότε ανερχόμενος ηθοποιός, Άστον Κούτσερ φτάνει  στο διαμέρισμα της συντρόφου του με την ελπίδα να τα βρουν μετά από τηλεφωνικό καυγαδάκι που ανέβαλε την συνάντηση τους. Από τον δρόμο βλέπει τα φώτα αναμμένα. Χτυπά την πόρτα, το κουδούνι αλλά εκείνη δεν του ανοίγει. Από το ανοιχτό παράθυρο διακρίνει ένα κόκκινο υγρό στο πάτωμα, το οποίο, νομίζει ότι είναι κρασί και απογοητευμένος φεύγει αφού καταλαβαίνει ότι η φίλη του, έχει επισκέψεις. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Άσλεϊ Έλεριν ήταν ήδη νεκρή και το σώμα της θα το έβρισκε δευτερόλεπτα μετά η συγκάτοικός της. Το φρικιαστικό έγκλημα βγαίνει τώρα στη δημοσιότητα ύστερα από 14 χρόνια.
Αυτές τις δραματικές στιγμές ξαναζεί ο διάσημος πια ηθοποιός Άστον Κούτσερ στην δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της τότε συντρόφου του, όπου είναι βασικός μάρτυρας. Ο Μάικλ Τόμας Γκαρτζούλο, χαρακτηρίζεται ως serial killer και κατηγορείται για τη δολοφονία τριών γυναικών από το 1993 έως το 2008. Οι λεπτομέρειες για τα ειδεχθή εγκλήματα του, προκαλούν ανατριχίλα. Η τότε αγαπημένη του κούτσερ, η 22χρονη Ashley δέχτηκε επίθεση με 47 μαχαιριές μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Ο 37χρονος ηθοποιός που έμαθε από τις ειδήσεις για τον φόνο της φίλης του, δεν έχει αναφερθεί παρά μόνο ελάχιστες φορές στα μίντια για το συγκεκριμένο θέμα.
Η  Άσλει έφτασε στο Χόλιγουντ το 1999, με όνειρα για λαμπρή καριέρα στη σόου μπιζ. Αντί όμως να φιγουράρει στα εξώφυλλα των περιοδικών, χόρευε γυμνή σε αντρικά κλαμπ. Είχε πολλούς θαυμαστές, ανάμεσα τους και πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ και κάπως έτσι γνωρίστηκε με τον Κούτσερ. Σύμφωνα με την κατάθεση του χολιγουντιανού σταρ εκείνο το βράδυ είχε δεχθεί τηλεφώνημα από την Άσλευ που τον προσκάλεσε σε ραντεβού, όμως ο ηθοποιός δεν μπορούσε. Ετσι, η 22χρονη πέρασε όλη την ημέρα με τον πατέρα της. Το βράδυ κάλεσε τον θυρωρό Μαρκ Ντέρμπιν στο διαμέρισμα της ζητώντας να μετακινήσουν κάτι έπιπλα και τελικά κατέληξαν σε ερωτική συνεύρεση σύμφωνα με την δικογραφία. Στην συνέχεια η κοπέλα τηλεφώνησε πάλι στον Κούτσερ για να παρακολουθήσουν μαζί την τελετή απονομής βραβείων Grammy. Ο ηθοποιός ενώ αρχικά απέρριψε την πρότασή της, τελικά αποφάσισε να πάει στο σπίτι της. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της δύο φορές κατά τη διαδρομής αλλά εκείνη δεν σήκωνε το τηλέφωνο.
Η Άσλεϊ η οποία ζούσε μόλις 120 μέτρα από το σπίτι του δολοφόνου στο Λος Άντζελες, δέχθηκε επίθεση την ώρα που έκανε μπάνιο. Το επόμενο θύμα του Γκαρτζούλο ο οποίος εργαζόταν ως τεχνικός air condition, ήταν η Μαρία Μπρούνο. Και εκείνη ζούσε σε κοντινή απόσταση από τον δολοφόνο και βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του την 1η Δεκεμβρίου του 2005.Ο Γκαρτζούλο χαρακτηρίζεται ως μανιακός, ψυχο-σεξουαλικός δολοφόνος που κατακρεούργησε όμορφες γυναίκες για να νιώθει σεξουαλική ικανοποίηση. Ο 37χρονος φονιάς  συνελήφθη το 2008, όταν προδόθηκε από δείγμα DNA στο διαμέρισμα της Μισέλ Μέρφι που επέζησε τυχαία από επίθεσή του με μαχαίρι τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Η τρίτη δολοφονία που του καταλογίζεται είναι εκείνη της μαθήτριας λυκείου Τρίσια Πακάτσιο στο Σικάγο το 1993.
Ο Άστον Κούτσερ προσπαθεί να μην μιλάει δημόσια για το αιματηρό περιστατικό του παρελθόντος έτσι ώστε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την όμορφη οικογένεια του με την ηθοποιό Μίλα Κούνις και την μικρή κορούλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου