Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η ΤΖΙΝΑ ΛΟΛΟΜΠΡΙΤΖΙΝΤΑ ΜΙΛΑ ΣΤΑ 88 ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ..

Είναι ένας ζωντανός θρύλος του Ιταλικού και του παγκόσμιου κινηματογράφου. Η Τζίνα Λολομπρίτζιτα - ντίβα των δεκαετιών 50 και '60 και αντίπαλο δέος της Σοφία Λόρεν, έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Vanity Fair. Η μεγάλη "Λολό" -88 ετών πλέον- μίλησε για όσα δεν έχει πει μέχρι σήμερα σχετικά με τον μαιμού-γάμο της με έναν άνδρα κατά πολλές δεκαετίες μικρότερο της και τη δικαστική διαμάχη με το γιο της για την περιουσία της.
Το αλλοτινό σύμβολο του σεξ που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα γραφικό ορεινό ιταλικό χωριό και ήταν μία από τις τέσσερις κόρες ενός κατασκευαστή επίπλων. Το 2006, στην ηλικία των 79 ετών σχεδίαζε να παντρευτεί τον 45χρονο Ισπανό επιχειρηματία Javier Rigau Ραφόις αλλά μετά από δύο μήνες αποφάσισε να τον χωρίσει. Η 88χρονη κατηγορεί σήμερα τον 51χρονο Ισπανό επιχειρηματία ότι το Νοέμβριο του 2010 παντρεύτηκε την Μαρία Πιλάρ η οποία υποκρινόταν ότι είναι η Λολομπρίτζιτα. Ο γάμος έγινε σε εκκλησία της Βαρκελώνης ενώπιον οκτώ μαρτύρων, οι οποίοι δεν κατάλαβαν τίποτα η ήταν πληρωμένοι;. Ο Ραφόις θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας από τους μεγάλους έρωτες της Λολό. Τον είχε πρωτογνωρίσει το 1984 στο Μόντε Κάρλο, όταν εκείνος ήταν μόλις 23 ετών. Το γεγονός ότι ήταν 34 χρόνια μικρότερος της δεν επηρέασε τη σχέση τους, η οποία κράτησε περισσότερα από 20 χρόνια.
Τώρα συνήγορος της ηθοποιού σ' αυτήν την παράξενη ιστορία είναι ο πρώην δικηγόρος του Ισπανού που υποστηρίζει ότι ο Ραφόις πλήρωσε την γυναίκα για να υποδυθεί την Λολό και πλαστογράφησε την υπογραφή της, με σκοπό να κληρονομήσει μέρος της αμύθητης περιουσίας της. Το άλλο παρόμοιο θέμα για την Λολό είναι ο γιος της με τον οποίο κατέληξαν στα δικαστήρια επειδή θεωρούσε πως η σταρ δεν ήταν σε θέση να διαχειρίζεται τα οικονομικά της. Ο Ανδρέας το μοναχοπαίδι της, γεννήθηκε Το 1957. 8 χρόνια πριν η Τζίνα παντρεύτηκε τον Σλοβένο γιατρό Μίλκο Škofič με τον οποίο χώρισε.το 1971. 
Γιατί να μου κάνει κάτι τέτοιο το παιδί μου; Αναρωτιέται στην συνέντευξη. Ήμουν τόσο γενναιόδωρη μαζί του! Αν κάποιος είναι ηλικιωμένος και δεν είναι καλά, να του βάλεις κάποιον να προσέχει τα οικονομικά του, εγώ όμως είμαι μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος", υποστηρίζει. Και φυσικά τα δικαστήρια δικαιώσαν τη Λολό, αλλά της έμεινε η πικρή γεύση και η κακή πλέον σχέση με τον γιο της και τον εγγονό της..
Η Λολομπρίτζιτα μίλησε στο περιοδικό και για τον αξέχαστο Ροκ Χάντσον με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει. "Δε νομίζω οτι ήταν gay τότε, βέβαια οι άνθρωποι αλλάζουν. Όταν κάναμε τις ερωτικές σκηνές, φαινόταν νορμάλ και του άρεσα πολύ. Ήταν ο πιο αξιολάτρευτος άνθρωπος που έχω δουλέψει!", δήλωσε. Η αγαπημένη Λολό των Ιταλών εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό θρύλων του Χόλιγουντ όπως ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ,  ο Μπαρτ Λάνκαστερ, ο Τόνι Κέρτις και ο Σον Κόνερι. Η Λολομπρίτζιτα πέρυσι βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα καθώς πούλησε την συλλογή κοσμημάτων της σε μια δημοπρασία με στόχο να δωρίσει χρήματα στην έρευνα για τα βλαστοκύτταρα. Συγκέντρωσε 5,3 εκατομμύρια δολάρια.
Η 88χρονη αιώνια ντίβα, που έκανε καριέρα και ως φωτογράφος και γλύπτρια, από το 1997 έχει σταματήσει να εμφανίζεται στον κινηματογράφο. Ως φωτορεπόρτερ τη δεκαετία του 1970 έκανε αποκλειστική συνέντευξη με τον Φιντέλ Κάστρο ενώ έχει εκθέσει τα γλυπτά της από την Ευρώπη έως τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, το Κατάρ και την Κίνα. 
Τώρα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην έπαυλη με τους τεράστιους κήπους στην Σικελία, στο πολυτελές σπίτι στην Ρώμη, και στην βίλα της στο Μόντε Κάρλο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου