Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΒΙΒΛΙΟ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Ασέξουαλ, εμμονικός με την καθαριότητα και εθισμένος στα ναρκωτικά ήταν ο άνθρωπος που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα. Ο Αδόλφος Χίτλερ έκανε σεξ με την γυναίκα του χωρίς να την αγγίζει και είχε σχέσεις με την ανιψιά του, αυτές ήταν οι αποκαλύψεις του βραβευμένου συγγραφέα Μαρτάν Αμί, ο οποίος έγραψε μυθιστόρημά για τη ναζιστική περίοδο με τίτλο «Zone of Interest» σε μια προσπάθεια του να αναλύσει τη σεξουαλική ζωή του Δικτάτορα. Πολλοί άλλοι στο παρελθόν έχουν γράψει διάφορες θεωρίες για την ερωτική ζωή του Χίτλερ χωρίς όμως ατράνταχτες αποδείξεις αφού ο ίδιος φρόντιζε να μην αφήνει σκιές στα προσωπικά του ζητήματα. Ειπώθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και μάλιστα σκότωσε 130 κοντινούς του ανθρώπους που γνώριζαν το μυστικό του. Αν και ο ίδιος δημόσια απεχθανόταν τους γκει και έστειλε στα κρεματόρια 100 χιλιάδες που συνελήφθησαν γι αυτόν τον λόγο. Άλλος ιστορικός έγραψε ότι είχε συνολικά 8 ερωμένες και ένα νόθο παιδί, αγνώστων στοιχείων σήμερα. Ανάμεσα στις γυναίκες του και η ηθοποιός Ρενάτα Μίλλερ που αυτοκτόνησε το 1937 και πολλοί το αμφισβήτησαν.      
Σύμφωνα με τον Αμί, ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ δεν έβγαζαν ποτέ τα ρούχα τους, καθώς και οι δύο είχαν εμμονές με την υγιεινή. Η Μπράουν και ο Χίτλερ ήταν «εραστές» από το 1932 αλλά ποτέ κανείς δεν τους είδε μαζί και η σχέση τους έγινε γνωστή όταν το 1945 αυτοκτόνησαν για να μην πέσουν στα χέρια των Συμμάχων μετά την ήττα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκείνη ήταν 17 ετών και βοηθός του επίσημου φωτογράφου του Χίτλερ, ενώ ο ίδιος ήταν 40 ετών. Η αποδοχή της πρόσκλησης για παράσταση στην όπερα του Βερολίνου ήταν η αρχή μιας θυελλώδους σχέσης με την ξανθιά γαλανομάτα. 
Ο συγγραφέας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Γερμανός δικτάτορας που δεν έβγαζε τα ρούχα του ακόμη και όταν πήγαινε στο γιατρό, έκανε σεξ με την Εύα Μπράουν κρατώντας την απλά από το χέρι και είχε οργασμό παρακολουθώντας την ίσως να σηκώνει τη φούστα της. Παράλληλα, ο συγγραφέας πιστεύει ότι ο Χίτλερ είχε και μια παράξενη σεξουαλική σχέση με την ανιψιά του Αντζελα Ρουμπάλ. Ωστόσο ανέφερε ότι η αλήθεια για την σεξουαλικότητα του δικτάτορα παραμένει ένα πραγματικό μυστήριο. Στις μελέτες που έχουν γίνει για τον Χίτλερ υπάρχους τρεις θεωρίες για τη σεξουαλικότητά του. Η πρώτη τον θέλει φυσιολογικό. Η δεύτερη τον θέλει ασέξουαλ και η τρίτη τον θέλει διαστροφικό.
Ο Χίτλερ διέταξε να κατασκευαστούν οι πρώτες κούκλες του σεξ, ξανθιές με γαλάζια μάτια όπως η Μπράουν, στις αρχές του 1940 καθώς έβλεπε τους ΝΑΖΙ στρατιώτες του να κολλάνε σοβαρές αρρώστιες στους οίκους ανοχής που επισκέπτονταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Το πρόβλημα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις καθώς οι Γερμανοί στρατιώτες άφηναν πολλές φορές το πόστο τους για να πάνε στους οίκους ανοχής. Οι κούκλες ήταν τόσο μικρές που χωρούσαν στους σάκους των στρατιωτών για να τις έχουν πάντα μαζί τους αλλά το 1942 οι στρατιώτες αρνήθηκαν να συνεχίσουν να τις κουβαλάνε καθώς ντρέπονταν μην τους πιάσουν αιχμάλωτους οι Βρετανοί στρατιώτες.
Το άλλο μεγάλο μυστικό του ηγέτη του Γ' Ράιχ ήταν ο εθισμός του στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και τα χάπια, διεγερτικά και ηρεμιστικά. Μια ναρκωτική ουσία που προκαλεί ευφορία στους χρήστες και στη διάρκεια του πολέμου το λάμβαναν ως μέσο καταπολέμησης της κόπωσης οι στρατιώτες του. Ο Χίτλερ έπαιρνε καθημερινά 47 διαφορετικά σκευάσματα αφού θεωρούσε τη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη φάρμακο για την κόπωση. Ακόμη και λίγες ημέρες πριν το θάνατό του στο Βερολίνο ο Χίτλερ έκανε ένεση με μεθαδόνη εννέα φορές, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία ιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου