Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΜΑΡΤΙΝΑ ΝΑΒΡΑΤΙΛΟΒΑ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η εκπληκτική της φήμη ως τενίστρια, η καλύτερη όλων των εποχών για πολλούς, και ο τρόπος που την υποδεχόταν το κοινό, έκαναν την διάσημη Τσέχα Martina Navratilova να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό, στην αυτοβιογραφία της το 1985, σε χρόνια δηλαδή που ελάχιστοι το τολμούσαν. Τώρα 27 χρόνια από τον τελευταίο της τίτλο το παγκόσμιο σύμβολο του gay κινήματος, εμφανίστηκε σε αγώνα παρέα με την σύντροφό της Julia Lemigova και ζήτησε από την 42χρονη χωρισμένη με δύο παιδιά, να παντρευτούν, με την πρόταση γάμου να γίνεται γνωστή από την γιγαντοοθόνη του σταδίου και το πλήθος να ζητοκραυγάζει.


Ποια είναι όμως η Τζulia Lemigova που πήρε την καρδιά και το μυαλό της Martina την τελευταία 6ετία;. Είναι Ρωσίδα επιχειρηματίας με εταιρία καλλυντικών και πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, η τελευταία Μις σοβιετική ένωση 1991, και αναπληρωματική Miss κόσμος. Η Ναβρατίλοβα που έχει 15 χρόνια διαφορά με τη Λεμίγκοβα, φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία στη ζωή της. Το ίδιο και η Ρωσίδα που προσπαθεί να ξεχάσει τις προσωπικές τραγωδίες που έζησε, οι οποίες θυμίζουν μαφιόζικο θρίλερ. Το 1997 γνώρισε τον Γάλλο τραπεζίτη Εντουαρντ Στερν, εξ απορρήτων του Νικολά Σαρκοζί, που ήταν γνωστός για την αγάπη του στις γυναίκες, τα όργια και τα όπλα. Ο Στερν εγκατέλειψε την γυναίκα και τα τρία παιδιά του για τα μάτια της Ρωσίδας καλλονής με την οποία απόκτησαν ένα γιο τον Μαξιμιλιέν.


Το μωράκι όταν ήταν μόλις έξι μηνών, αρρώστησε και πέθανε. Στη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι στο αίμα του εντοπίστηκε αντικαταθλιπτική ουσία ενώ είχε και εγκεφαλικό τραύμα που  προκλήθηκε από την Βουλγάρα νταντά που τον πρόσεχε. Η γυναίκα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Λίγο καιρό μετά ο Εντουαρντ Στερν, που ήταν ένας από τους πιο πλούσιους άντρες της Ευρώπης, δολοφονήθηκε ενώ ήταν δεμένος με σχοινιά φορώντας μια ολόσωμη φόρμα λάτεξ, μέσα στο διαμέρισμά του στη Γενεύη. Η ιερόδουλη με την οποία επιδιδόταν σε σαδομαζοχιστικό παιχνίδι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το όπλο του. 
Οι αποκαλύψεις ότι ο Στερν συμμετείχε σε ερωτικά όργια με άλλους επιφανείς Γάλλους πολίτες τροφοδότησαν την φημολογία για δολοφονία με στόχο τη συγκάλυψη. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο γιος που απέκτησε με τη Λεμίγκοβα έπεσε θύμα της ίδιας συνωμοσίας. Η 42χρονη πάντως είχε υποψίες για εμπλοκή του Στερν στον θάνατο του παιδιού τους και στην αστυνομία άφησε να εννοηθεί ότι η νταντά, επιλογή του τότε συντρόφου της, είχε πληρωθεί από κάποιον για να σκοτώσει το παιδί.


Η Λεμίγκοβα έχει δύο κόρες, τη 13χρονη Βικτόρια και την 8χρονη Εμα, που τις απέκτησε με σύντροφο άγνωστης ταυτότητας. Η εντυπωσιακή κόρη στρατηγού του Κόκκινου Στρατού είχε παντρευτεί για λίγο καιρό τον ιδρυτή γραφείου μοντέλων στη Μόσχα ο οποίος τη βοήθησε να γίνει γνωστή στη χώρα της. Η τενίστρια που κατέκτησε 18 τίτλους Grand Slam και 31 τίτλους στο διπλό γυναικών, ρεκόρ όλων των εποχών, τον Απρίλιο του 2010 αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού ωστόσο μετά από 6 μήνες θεραπείας απαλλάχθηκε από τη νόσο και είναι πλέον υγιής. 
Τώρα η Ναβρατίλοβα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στη συγγραφή βιβλίων ολοκληρώνοντας και εκδίδοντας τρεις νουβέλες μυστηρίου ενώ μεγάλο της όνειρο παραμένει μια ακαδημία τένις που θέλει να δημιουργήσει στην γενέτειρα της την Πράγα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου