Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!

Το περιστατικό που θα ακούσετε είναι πραγματικό και έγινε χαράματα στις βραζιλιάνικες φυλακές Nova Mutum στην πόλη Κουγιάμπα της κεντρικής Βραζιλίας. Ξεπερνά κάθε προηγούμενο στην ιστορία των αποδράσεων και θα καταλάβετε ότι τελικά, δεν χρειάζεται να σκάβει ο ισοβίτης με κουτάλι για χρόνια, να δέσει κόμπο σεντόνια και πετσέτες, να χρησιμοποιήσει αυτοσχέδιες σκάλες, να φύγει από τους υπονόμους, να λιμάρει τα κάγκελα ή να ναυλώσει ελικόπτερο, όπως έγινε τρεις φορές στην χώρα μας, αφού τελικά μπορεί να φύγει σαν κύριος από την κεντρική πόρτα πολύ πιο απλά. Το τι χρειάζεται, το σκέφτηκε πρώτος ο 18χρονος κρατούμενος για ληστείες και απόπειρα φόνου  Bruno Amorim. Οι κρατούμενοι έχουν άλλωστε πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους και έτσι σκέφτονται διαρκώς πρωτότυπους τρόπους απόδρασης. Το σχέδιο του ήταν απλό και περιελάμβανε τρεις καλλίγραμμες φίλες του.
Η επιρροή που ασκούν οι γυναίκες και δη οι εντυπωσιακές νεαρές στους άνδρες είναι αδιαμφισβήτητη. Μόνο που όταν τα θύματα είναι φρουροί φυλακής, οι συνέπειες ενδέχεται να είναι ολέθριες για το σύστημα και ευεργετικές για τους κρατούμενους. Τρεις σαγηνευτικές κοπέλες κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό των φυλακών ντυμένες με σέξι αστυνομικές στολές και έπεισαν, μάλλον εύκολα, τους φύλακες να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά όργια, αφού πρώτα όμως τους πότισαν αλκοόλ και μετά τους υπνώτισαν με χάπια. Άρχισαν τα ερωτικά φιλιά, βγήκαν οι χειροπέδες, τα μαστίγια και τα ρούχα των φρουρών αλλά ξαφνικά σκοτείνιασε.  
Οι 3 δεσμοφύλακες ήταν σε κατάσταση ύπνου μέχρι το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ενώ 28 κρατούμενοι φεύγοντας πήραν μαζί τους δώδεκα καραμπίνες, ένα περίστροφο και πυρομαχικά από αποθήκες της φυλακής. Οι αστυνομικοί βρήκαν τους δεσμοφύλακες μεθυσμένους με χειροπέδες στα χέρια, ημίγυμνους και μαζί τους μια σακούλα με σέξι γυναικεία εσώρουχα και στολές αστυνομικών!
Όπως κατέθεσαν τα θύματα της υπόθεσης ο καυτός πειρασμός σε συνδυασμό με το ποτό «θόλωσε» τη σκέψη τους αλλά οι πρωταγωνίστριες της ιστορίας έκαναν μόνο τα προκαταρκτικά και δεν τους ικανοποίησαν αφού τους πήρε ο μορφέας. Βέβαια τους έδεσαν, τους αφαίρεσαν τα κλειδιά των κελιών και απελευθέρωσαν τον εμπνευστή της απόδρασης και άλλους 27 βαρυποινίτες. Όπως αποδείχθηκε, η μία από τις κοπέλες ήταν σύντροφος του 18χρονου  κρατουμένου και οι άλλες δύο φίλες της που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Οι 28 τρόφιμοι έφυγαν σαν κύριοι από την κεντρική πύλη της φυλακής παίρνοντας μαζί τους και τα όπλα των φρουρών. Η αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι ήδη οκτώ από τους κρατούμενους συνελήφθησαν, αφού δεν κατόρθωσαν να φύγουν πολύ μακριά από την πόλη. Ένας από αυτούς βρέθηκε να περιπλανιέται μεθυσμένος γύρω από την φυλακή κρατώντας ένα από τα κλεμμένα όπλα. Ενώ ένας άλλος πιάστηκε σε καταδίωξη μετά την κλοπή ενός φορτηγού από αγρόκτημα.
Οι δεσμοφύλακες οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν θυμούνται τίποτα μετά το πρώτο ποτό που κατανάλωσαν, έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για "διευκόλυνση απόδρασης" καθώς και για υπεξαίρεση, λόγω της κλοπής όπλων και πυρομαχικών. Για την ιστορία απλά αναφέρουμε ότι οι έρευνες και για άλλα λυγερόκορμα κορίτσια που υποστήριξαν την μεγάλη απόδραση συνεχίζονται με τον φόβο να ξαναχτυπήσουν και σε άλλες φυλακές να παραμένει ορατός.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου