Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΑΧΝΗ- CALL GIRL ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ

Η Aλιξ Tίκελμαν στα 26 της χρόνια είχε κάνει ήδη τις επιλογές της. Μπορεί να σπούδασε δημοσιογραφία αλλά θεώρησε ότι ως κολ γκερλ πολυτελείας το χρήμα θα έβγαινε πολύ πιο γρήγορα. Έτσι μέσα σε λίγα χρόνια έγινε περιζήτητη με διάσημους πελάτες στην ροζ ατζέντα όπως στελέχη επιχειρήσεων. Όμως η Tίκελμαν ξαφνικά εξελίχθηκε σε σίριαλ κίλερ αφού μετά την πληρωμή για τις ερωτικές της υπηρεσίες σκότωσε δύο από τους πελάτες της για ανεξήγητους μέχρι στιγμής λόγους.     
H γυναίκα... αράχνη, «ψάρευε» εύπορους πελάτες μέσω δική της ιστοσελίδας. Στον ιστό της έπεσε ο φόρεστ χέις, υψηλόβαθμο στέλεχος της γκουγκλ ο οποίος έψαχνε παρέα σε ιστοσελίδες με συνοδούς πολυτελείας. Ο γάμους του ήταν σε κρίση, το σπίτι με τα 5 του παιδιά τον έπνιγε και ήθελε να περνά τον χρόνο του στο πολυτελές σκάφος του πληρώνοντας ιερόδουλες. Σύμφωνα με τις αρχές, στο video από κάμερα ασφαλείας της θαλαμηγού φαίνεται μετά την ερωτική συνεύρεση η νεαρή καλλονή να έκανε ένεση ηρωίνης στον άτυχο Φόρεστ Χέις, να ήπιε το κρασί της και να έφυγε από το λιμάνι σα να μη συμβαίνει τίποτα, αφήνοντας το στέλεχος της Google να πεθάνει! Η Τίκελμαν και ο Χέις βρίσκονταν συχνά στο σκάφος του 50χρονου αφού ήταν τακτικός πελάτης της. Κανείς δεν ξέρει όμως γιατί η 26χρονη αποφάσισε να τον σκοτώσει με θανατηφόρα ένεση ηρωίνης. 
Η New York Post έγραψε ότι η 26χρονη ατάραχη πάταγε πολλές φορές πάνω στο πτώμα του Χέις, καθώς μάζευε τα πράγματά της για να φύγει γρήγορα και να καλύψει τα ίχνη της. Το πτώμα του προγραμματιστή βρέθηκε στις 23 Νοεμβρίου σε λιμάνι της Σάντα Κρουζ στην Καλιφόρνια ενώ η φόνισσα εντοπίστηκε και συνελήφθη 9 μήνες μετά. Ο  50χρονος που ήταν παντρεμένος επί 17 χρόνια, πριν από την Google είχε εργαστεί στην Apple αλλά και σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας ενώ τον θεωρούσαν έναν από τους καλύτερους του είδους στην Σίλικον Βάλευ.
Οι αποκαλύψεις για την όμορφη κοπέλα με τα δεκάδες τατουάζ που οι φωτογραφίες της έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο, δεν τελειώνουν εκεί. Απ ότι φαίνεται  έχει σκοτώσει με πανομοιότυπο τρόπο έναν ακόμη πρώην εραστή της, τον μουσικό και ιδιοκτήτη κλαμπ στην Ατλάντα, Ντιν Ρίοπελ. Μάλιστα η 26χρονη μόλις βρέθηκε νεκρός δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες και μηνύματα στο Facebook και το Twitter αποχαιρετώντας τον. Ο επιχειρηματίας πέθανε στο σπίτι του στο Milton της Τζώρτζια μόλις δύο μήνες πριν από τον Hayes. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από τον συνδυασμό υπερβολικής δόσης ηρωίνης και αλκοόλ αλλά τότε δεν βρέθηκαν ίχνη της 26χρονης.
Οι αρχές προσπαθούσαν να την εντοπίσουν μέσω ροζ ραντεβού αφού δεν είχε μόνιμή κατοικία. Τελικά συνελήφθη όταν ένας αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη, και συμφώνησε να πληρώσει 1.000 δολάρια για ένα 3ωρο ραντεβού μαζί της. Η άλιξ οδηγήθηκε στο δικαστήριο και δήλωσε αθώα για τις ανθρωποκτονίες και ότι δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον Hayes ο οποίος ήταν από τους καλύτερους και μόνιμους πελάτες της. Είπε ότι απλά έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών και εκείνη αποχώρησε από το σκάφος. Οι δικηγόροι της ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την δίκη με εγγύηση 1,5 εκ. δολάρια  αφού όπως υποστηρίζουν είναι τοξικομανής και μάλιστα εξαρτημένη από την ηρωίνη. 
Η 26χρονη αναμένεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αφού την βαρύνουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για 2 ανθρωποκτονίες, πορνεία και κατοχή ηρωίνης..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου