Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΛΟΡΙΝ ΠΑΟΥΕΛ. Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΒ ΤΖΟΜΠΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ



 Στα 52 της χρόνια είναι δισεκατομμυριούχος, παραμένει όμορφη και τώρα απασχολεί τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά με το νέο της αμόρε. Η Λορίν Πάουελ, χήρα του Στηβ Τζόμπς, 4 χρόνια μετά τον χαμό του ιδρυτή της apple, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του 44χρονου πρώην δημάρχου της Ουάσινγκτον Άντριαν Φέντι.
Οι παπαράτσι φωτογράφησαν το ζευγάρι στο πολυτελέστατο γιοτ της Λορίν σε τρυφερά ενσταντανέ στην Καραϊβική. Πάνω στην θαλαμηγό βένους που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει ποτέ ο ίδιος ο Τζομπς κόστους 100 εκ δολαρίων. Η Πάουελ που έχασε τον επί 2 δεκαετίες σύζυγο της, ήταν για πρώτη φορά με έναν άλλο άνδρα. Από την άλλη ο Άντριαν Φέντι δήμαρχος της Ουάσινγκτον μεταξύ 2007 και 2011, ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Μισέλ, μετά από 15 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, τον Ιανουάριο του 2013. Αρχικά η σχέση τους ήταν αυστηρά φιλική, αφού τους ένωνε η σημαντική τους δράση για την αναμόρφωση της αμερικανικής παιδείας. Μετά τον θάνατο του Τζομπς, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, η χήρα του αποφάσισε να συνεργαστεί επαγγελματικά με τον Φέντι. Τον προσέλαβε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κολεγίου Τρακ, έναν μη κυβερνητικό οργανισμό που ίδρυσε η ίδια με σκοπό να παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε άπορους μαθητές.
Είναι όμορφη, μορφωμένη και φιγουράρει στις λίστες με τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. Η Λορίν Πάουελ Τζομπς, ο θεματοφύλακας της κληρονομιάς του Τζομπς, μόνο από τις μετοχές της Walt Disney που κληρονόμησε από τον πρώην σύζυγό της κέρδισε μέσα σε μία μέρα 1 δισ. Δολάρια με την συνολική περιουσία της να φτάνει σήμερα τα 19,6 δισ. Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο τραπεζικός της λογαριασμός αναμένεται να φουσκώσει κι άλλο τα επόμενα χρόνια γιατί συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων και των επενδύσεων.
η Λορίν Τζομπς με λαμπρές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων γνώρισε τον σύζυγό της όταν έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Η επιλογή του συγκεκριμένου πανεπιστημίου δεν ήταν και τόσο τυχαία. Το επέλεξε επειδή, όπως είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της, «ήθελε να γνωρίσει έναν εκατομμυριούχο της Silicon Valley, όπως ο Στιβ Τζομπς». Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον γκουρού της τεχνολογίας έμεινε δίπλα του. Μοιράστηκε μαζί του τη δόξα, τη μεγάλη ζωή και στάθηκε σαν βράχος απέναντι στο πρόβλημα με την υγεία του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Λορίν ασχολήθηκε επιχειρηματικά με τα βιολογικά προϊόντα, όντας χορτοφάγος και δημιούργησε ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα προκειμένου να βοηθάει φοιτητές χαμηλού εισοδήματος και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών.
Η Λορίν με τον Στιβ Τζομπς απέκτησε τρία παιδιά. Εκείνος όμως είχε ακόμα μία κόρη, την Λίζα Μπρέναν-Τζομπς, την οποία είχε αποκτήσει με τη ζωγράφο Κρις-Αν Μπρέναν. Η Λορίν και τα τρία παιδιά τους έπεισαν τον Τζομπς, να αναγνωρίσει την κόρη που είχε αποκτήσει πριν από τον γάμο του και ο ίδιος είχε αρνηθεί να την αναγνωρίσει. Ο 44χρονος δικηγόρος μετά το διαζύγιο του προσελήφθη σε τεχνολογική εταιρία της σίλικον βάλευ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου