Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΗ 22ΧΡΟΝΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ!

Η 22χρονη Μελίσα Ντομ ήταν έτοιμη να πετάξει την μπάλα σε αγώνα μπείζμπολ στην Φλόριντα όταν ο 40χρονος φίλος της Κάμερον Χιλ εμφανίστηκε στο γήπεδο της ομάδας των Γιάνκις, και της προσέφερε μία άλλη μπάλα στην οποία είχε γράψει με κόκκινο χρώμα την ερώτηση «Θα με παντρευτείς;». στην συνέχεια προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στην κοπέλα, πρόσφερε και το καθιερωμένο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. Η ιστορία της γνωριμίας τους που θα ακούσετε είναι μοναδική στον κόσμο και μετά από μια φρικιαστική επίθεση.
Τα όσα πέρασε η Ντομ είναι μια απίστευτη ιστορία επιβίωσης, αφού όχι μόνο επέζησε παρά τις αντιξοότητες, αλλά ερωτεύτηκε και τον άνθρωπο που πήγε να τη σώσει μετά τη άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην φίλο της Ρόμπερτ Λι Μπάρτον. Ο νεαρός την μαχαίρωσε 32 φορές στο πρόσωπο και το λαιμό και η μοίρα έφερε το θύμα και τον διασώστη κοντά την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε. Ήταν Ιανουάριος του 2012 όταν o Χιλ που είναι πυροσβέστης-διασώστης απάντησε σε μια επείγουσα τηλεφωνική κλήση. Ο 40χρονος μαζί με τους συναδέρφους του πήγαν στο σπίτι της Μελίσα. Την βρήκαν αιμόφυρτη και την μετέφεραν με φορείο από το ασθενοφόρο σε ελικόπτερο. Ο Χιλ είπε ότι το θέαμα της νεαρής γυναίκας με μαχαιριές στα χέρια, το πρόσωπο και το κεφάλι ήταν η πιο μακάβρια εικόνα που είχε δει στα 17 χρόνια καριέρας του. Αν και ο ίδιος δεν μπορούσε να δει καλά το πρόσωπό της, ούτε καν το χρώμα των μαλλιών της λόγω του αίματος και δεν ήξερε το όνομά της, ένα παράξενο συναίσθημα τον κυρίευσε και γι αυτό ήθελε να την ξαναδεί.
Η Ντομ έμεινε στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Σχεδόν πέθανε και την επανέφεραν τέσσερις φορές την τελευταία στιγμή, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που επηρέασε την ισορροπία της ενώ παρέλυσε το νεύρο στην αριστερή πλευρά του προσώπου της. Αν και οι γιατροί δεν ήξεραν αν θα μιλήσει ή θα περπατήσει ξανά, η Ντομ ανέκαμψε σαν από θαύμα. Η θέληση της για την ζωή ήταν ανίκητη. Βγήκε από την εντατική και σιγά σιγά ξαναπερπάτησε. Μόλις πήρε εξιτήριο αποφάσισε να συναντήσει και να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην διάσωση της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Κάμερον Χιλ. Μετά από τις αγκαλιές και τα κλάματα η Μελίσα ένιωσε μία παράξενη ζαλάδα και ένα ξεχωριστό συναίσθημα γι' αυτόν. Τότε δέχτηκε την πρότασή του να της κάνει το τραπέζι, μαζί με τη μητέρα της αν και ήταν πληγωμένη σωματικά και ψυχολογικά από την προηγούμενη σχέση της. όταν συναντήθηκαν και πάλι, ένιωσε ότι άρχισε να τον ερωτεύεται, το ίδιο συναίσθημα κυρίευσε και τον 40χρονο ο οποίος δεν μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό του.
Το ζευγάρι είναι αχώριστο εδώ και 2 χρόνια που η Μελίσα κάνει διαδοχικά χειρουργεία επανόρθωσης στο πρόσωπο της. Οπως λέει η 22χρονη «εκείνος είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού της». όσο για τον γάμο τους, αυτός θα γίνει όπως λένε, κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, όταν η κοπέλα υποβληθεί σε ακόμη μία δύσκολη επέμβαση. 
Ο δράστης και πρώην φίλος της με τον οποίο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα έφεσης μετά την ομολογία της ενοχής του για την απόπειρα δολοφονίας της 22χρονης..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου