Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ..

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο λαμπερά μοντέλα της παγκόσμιας μόδας, ωστόσο η 33χρονη Ναταλία Βοντιάνοβα δεν ξεχνά την ταπεινή καταγωγή της. Το πανέμορφο κορίτσι προέρχεται από φτωχή πολύτεκνη οικογένεια και μεγάλωσε σε μια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας. Υπήρχαν φορές που δεν είχαμε τίποτα να φάμε είχε αναφέρει η Ναταλία σε συνέντευξή της. Ο πατέρας της είχε καταταχθεί στον ρωσικό στρατό και εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος ζωής. Μικρή αναγκαζόταν να πουλάει φρούτα μαζί με τη μητέρα της στους δρόμους και όταν εκείνη παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, άλλο ένα χτύπημα της μοίρας περίμενε της δύο γυναίκες. Ο πατριός  τους παράτησε επειδή η αδερφή της Οξάνα γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση. Οι 3 γυναίκες κατέφυγαν στους παππούδες που διέμεναν στην Ουκρανία. Τα κορίτσια ήταν σε άθλια κατάσταση, μέσα στη βρωμιά. Ωστόσο η εντυπωσιακή ομορφιά της δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και στα 16 της συνεργάστηκε με πρακτορείο μοντέλων στη Μόσχα, το οποίο ένα χρόνο αργότερα της εξασφάλισε βίζα για το Παρίσι. Και έτσι από την ρωσική Vogue, ύστερα από μερικούς μήνες την πρόσεξε ο ίδιος ο Ζαν Πωλ Γκοτιέ και μετά προσκλήθηκε να εργαστεί για του οίκους Yves Saint-Laurent, Gucci και Calvin Klein.
Μέσα σε λίγα χρόνια η Ρωσίδα σταχτοπούτα που κυρίευσε τον κόσμο της μόδας με το παιδικά όμορφο πρόσωπό της και τα «μάτια της λέαινας», κατάφερε να γίνει εξώφυλλο παντού και να υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία καλλυντικών. Το ίδρυμά της, το οποίο δημιουργήθηκε το 2004 λίγο μετά τη σφαγή στο Μπεσλάν και τη δολοφονία 385 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 186 παιδιών,  δραστηριοποιείται έντονα σε κάθε τραγωδία. Το «Naked Heart Foundation» στο οποίο βάζει όλα τα χρήματα που κερδίζει από εξώφυλλα και πασαρέλες, μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να φτιάξει 136 παιδικές χαρές και να ανοίξει κοινότητες για χιλιάδες παιδιά σε όλη τη Ρωσία. Όπως είπε η ίδια «ήθελε τα παιδιά να αποκτήσουν ότι στερήθηκε εκείνη ως παιδί»..
Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο λόρδος Τζάστιν Πόρτμαν, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας. Γνωρίστηκαν σε πάρτι, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 2001 στα 19 της. Απόκτησαν τρία παιδιά και η Ναταλία μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα στην πολυτελή τεράστια αγροικία του 14ου αιώνα στο Δυτικό Σάσεξ, σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη και σε μια βίλα σε τουριστικό θέρετρο της Ουρουγουάης. Η Ναταλία χώρισε με τον λόρδο 9 χρόνια μετά και αφιερώθηκε στα παιδιά της, στο Ιδρυμα και το επάγγελμά της. Οι φήμες αναφέρουν ότι «κέρδισε» ένα μυθικό ποσό για να δώσει διαζύγιο στον δισεκατομμυριούχο πρώην σύζυγο. Λίγο μετά στη ζωή της μπήκε ένας άλλος δισεκατομμυριούχος. Ο επιχειρηματίας Αντουάν Αρνό, γιος του ζάπλουτου ιδιοκτήτη της Louis Vuitton. Ο 34χρονος είναι υπεύθυνος για τον τομέα μάρκετινγκ και επικοινωνίας της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας, η οποία περιλαμβάνει είδη πολυτελούς ένδυσης (Louis Vuitton, Kenzo, Marc Jacobs, Givenchy, Céline), ποτού (Hennessy, Moët & Chandon), κοσμημάτων, ρολογιών και σημαντικές συλλογές έργων τέχνης.
Το ζευγάρι απόκτησε ένα γιο, τον Μαξίμ που γεννήθηκε τον Μάιο του 2014 και πλέον η Βοντιάνοβα που  συμπεριλαμβάνεται τους 300 πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, έχει τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Η Ρωσίδα καλλονή που έχει παίξει και σε δύο ταινίες του Χόλιγουντ είναι εδώ και χρόνια στη λίστα με τα πιο ισχυρά μοντέλα του κόσμου κερδίζοντας 8,6 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Πρόσφατα αγόρασε στη μητέρα και στην αδελφή της Οξάνα ένα μεγάλο και άνετο σπίτι στην γενέτειρα πόλη Νίζνι και φρόντισε οι παππούδες της να έχουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου