Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄΄ΣΥΝΤΡΟΦΟ΄΄ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ

Στο ερώτημα που πλανάται εδώ και χρόνια σχετικά με το εάν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι ο διάσημος αστέρας του χόλιγουντ Τζον Τραβόλτα, θέλει να δώσει απάντηση ο πρώην πιλότος του  Ντάγκλας Γκοτέρμπα μέσα από το βιβλίο του που έχει γίνει μπεστ σέλερ χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Την πολυσυζητημένη άδεια που ζητούσε διακαώς την εξασφάλισε τελικά ο 64χρονος που ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον Τραβόλτα. Δικαστήριο της Καλιφόρνια έκρινε ότι ο Γκοτέρμπα μπορεί να μιλάει ανοιχτά για όσα έχει ζήσει με τον ηθοποιό αν και οι δικηγόροι του 60χρονου Τραβόλτα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μη συμβεί αυτό.
η πλευρά του σταρ υποστηρίζει ότι ο 64χρονος πιλότος δεν μπορεί να μιλάει για τη σχέση που διατηρούσε και τις λεπτομέρειές της αφού το ιδιωτικό έγγραφο που έχει υπογράψει τον δεσμεύει στο να μην προχωράει σε τέτοιου είδους αποκαλύψεις. Το 2012 ήταν η χρονιά που ο Ντάγκλας Γκοτέρμπα μίλησε για πρώτη φορά στον περιοδικό τύπο για τη ρομαντική, μυστική, ερωτική σχέση με τον διάσημο ηθοποιό. Τότε είχε αποκαλύψει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον εξαετή δεσμό τους. Γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981 όταν προσελήφθη ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία «Alto» ιδιοκτησίας του ηθοποιού.
Μετά από 7 μήνες συνεργασίας οι δυο τους πέταξαν για το Μοντερέι της Καλιφόρνια και έμειναν για λίγες μέρες στο «Highlands Resort». Ο Τραβόλτα ήταν πολύ τρυφερός μαζί του, διοργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο όπου κατανάλωσαν κόκκινο κρασί. Ακολούθησε μασάζ από τον Τραβόλτα στον Γκοτέρμπα και η συνέχεια έγινε αυστηρώς ακατάλληλη!. Οι διηγήσεις, όμως, δεν έμειναν εκεί. Ο πιλότος περιέγραψε τη συμπεριφορά του ερωτευμένου μαζί του ηθοποιού, λέγοντας ότι τον αιφνιδίαζε, έψαχνε τα πράγματά του στο σπίτι του γιατί πίστευε ότι τον απατούσε. Μπορεί να τον αγνοούσε για μέρες, αλλά μόλις του ζητούσε να βρεθούν εκείνος έπρεπε να δίνει αμέσως το παρών. 
Η σχέση τους ήταν γεμάτη πάθος, ψώνιζαν από sex shop και έκαναν πολλά ταξίδια μαζί όπως σε Χαβάη, Κένυα και Άμστερνταμ, αλλά πάντα με κάποια γυναίκα να τους συνοδεύει ώστε να καλύπτονται από τα κουτσομπολιά. Ο ίδιος παρότρυνε τον ηθοποιό να κάνει σχέση με γυναίκα ώστε να την έχει ως βιτρίνα και τότε άρχισε να βγαίνει με την Brooke Shields. Ο χωρισμός τους ήρθε το 1986, λόγω παράφορης ζήλιας, εντάσεων και καβγάδων και ένα χρόνο αργότερα ο Γκοτέρμπα απολύθηκε μέσω μια ανυπόγραφης επιστολής, που όμως, όπως λέει δεν περιείχε καμία δέσμευση σχετικά με το ότι πρέπει να κρύψει τη σχέση τους. Λίγους μήνες μετά ο Τραβόλτα γνώρισε και τελικά παντρεύτηκε την Κέλι Πρέστον με την οποία απόκτησε 3 παιδιά. Οι πρώην εραστές ξανασυναντήθηκαν το 1992 μετά τον γάμο και ο πιλότος τον ρώτησε αν προτιμά ακόμη άνδρες ή γυναίκες κι εκείνος απάντησε  ότι προτιμά άνδρες.
Ο Γκοτέρμπα μέχρι να τελειώσει δικαστικά η υπόθεση θα έχει ήδη γράψει το καυτό βιβλίο, χρησιμοποιώντας τις σημειώσεις από το ημερολόγιό του όπου κατέγραφε την κάθε μέρα τους με όλες τις λεπτομέρειες. Ο Τζον Τραβόλτα δήλωσε για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια ότι όλα γίνονται για τα λεφτά. Είναι η αχίλλειος πτέρνα κάθε διασημότητας, πρόκειται απλά για ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν χρήματα είπε κλείνοντας για πάντα αυτό το κεφάλαιο. Πάντως η αμερικανίδα ηθοποιός Μάργκαρετ Τσο δήλωσε δημόσια ότι ο Τραβόλτα ήταν γκέι και ότι ήταν τόσο βαθιά στο σύστημα του Χόλιγουντ ώστε να μη φοβάται να κάνει το οτιδήποτε. 
Η νομική ομάδα του Τραβόλτα αντιμετώπισε με επιτυχία ως τώρα τις μηνύσεις από δυο μασέρ που επίσης κατηγορούν τον σταρ για ανήθικες προτάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου