Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ…

Τα αδέλφια Catherine & Curtis έγιναν δολοφόνοι σε ηλικία 12 & 13 ετών μα τώρα 16 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκαν οι σκοτεινές πτυχές μιας συνταρακτικής ιστορίας που καθήλωσε μπροστά στις τηλεοράσεις εκατομμύρια Αμερικανούς. Τα δύο παιδιά έγιναν το 1999 οι νεότεροι δολοφόνοι στις ΗΠΑ αφού σκότωσαν εν ψυχρώ την ερωμένη του πατέρα τους ενώ ήθελαν να βγάλουν από την μέση και τον ίδιο και καταδικάστηκαν σε 18 χρόνια κάθειρξη.
Με το 9αρι πιστόλι του πατέρα πυροβόλησαν 9 φορές, 4 σφαίρες βρήκαν την 29χρονη Nicole Speights 29 ετών στο στήθος .η Catherine πυροβολούσε και ο Curtis έκλεγε. Τα παιδιά έσυραν το πτώμα στην μπανιέρα, αφήνοντας πίσω μια λίμνη αίματος. Έριξαν χλωρίνη στο χαλί και το πάτωμα και έτρεξαν στο σπίτι ενός γείτονα, λέγοντας ότι έγινε ατύχημα. Υπό τον φόβο της αστυνομίας το σκασαν για να κρυφτούν τη νύχτα σε κοντινό δάσος. Όταν τελικά συνελήφθησαν για να μην αντιμετωπίσουν την προοπτική της ισόβιας κάθειρξης, δήλωσαν ένοχοι. (φυλακή Homestead), τότε όμως δεν υπήρξε καμία ευκαιρία για να παρουσιάσουν οι συνήγοροι των δύο παιδιών έγγραφα που αποκάλυπταν ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Τα δύο αδέλφια είχαν κακοποιηθεί από μέλος της οικογένειας, κάτι που αποκάλυψε η Κάθριν Τζόουνς σε δημοσιογράφο μόλις το 2009. Η σοκαριστική ιστορία που αφηγήθηκε περιελάμβανε τη φυσική μητέρα της που είναι λευκή και χρόνια ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές τον βίαιο πατέρα, την ερωμένη του και έναν συγγενή που δεν κατονομάζεται. Τα παιδιά γεννήθηκαν από την 17χρονη μητέρα τους σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Οι γονείς χώρισαν και ο πατέρας κατηγορήθηκε για φόνο μέσα σε καφετέρια.  Η υπόθεση του εκδικάστηκε ως πλημμέλημα επειδή θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Το μέλος της οικογένειας που παρενοχλούσε σεξουαλικά την ίδια και τον αδελφό της είχε ήδη καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλακή για ληστεία αλλά και για ασέλγεια σε ανήλικο. Κι όμως ζούσε μαζί τους και μοιραζόταν το κρεβάτι με τα αδέρφια. 
Ο Curtis και η Catherine το είπαν στον πατέρα και την φίλη του αλλά δεν τους πίστεψαν και η σεξουαλική κακοποίηση συνεχιζόταν. Τότε γυρνώντας από το σχολείο  αποφάσισαν ότι έπρεπε να «δράσουν». Μιλώντας στο δημοσιογράφο η Κάθριν εξέφρασε τη λύπη της που αφαίρεσε μια ζωή, αλλά, όπως είπε, ήταν πρόθυμη να κάνει ο,τιδήποτε για να ξεφύγουν αυτή και ο αδελφός της από την κόλαση που ζούσαν. «Ακόμη και μέσα στη φυλακή η ζωή ήταν καλύτερη», είπε.
Η ιστορία τους δημοσιεύτηκε και άγγιξε τον Ρέιμους Φλέμινγκ, Ramous K. Fleming στρατιωτικό του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετούσε σε αεροπλανοφόρο στον Περσικό Κόλπο. Έτσι αποφάσισε να γράψει γράμμα στην φυλακισμένη Κάθριν. Εκείνη απάντησε και άρχισε η επαφή. Η αλληλογραφία αυτή πέρασε από τον έρωτα και κατέληξε στο γάμο. Ο Φλέμινγκ έκανε ότι μπορούσε για να βρει τα έγγραφα που αποδείκνυαν την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν τα δύο παιδιά και βάσει των οποίων θα κρινόταν και πάλι η υπόθεση τους. 
Αν όλα πάνε καλά η Κάθριν θα βγει από τις φυλακές όταν θα έχει κλείσει πλέον τα 30, χωρίς να ξέρει να κάνει τα βασικά που γνωρίζει μια γυναίκα της ηλικίας της. Να οδηγήσει αυτοκίνητο, να χειριστεί ένα κινητό να δώσει συνέντευξη για δουλειά ή να σερφάρει στο διαδίκτυο. Ο σύζυγος της ετοιμάζεται να αποσυρθεί από το Ναυτικό και ξέρει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου